AKÇOCUK PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

 AKÇOCUK PROJELERİYLE GÖZ DOLDURDU

AK Parti İlçe Teşkilatı’na giderek Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı müracaatını yapan Akçocuk, partililerine seslendiği konuşmasında ortaya koyduğu projeleriyle büyük beğeni topladı.

Yerel seçimlere yönelik aday adaylığı başvurularını tamamlayan Ak Parti’de hareketli saatler yaşandı.  AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nda dün başlayan aday adayı başvuruları bugün doruğa ulaştı. Esen Diler’den sonra 4 aday adayı daha başvurusunu tamamladı. 

Günün ilk başvurusunu yapan isim Mali Müşavir Mustafa Akçocuk oldu. Saat 13.00’da parti binasına gelen Akçocuk, başvurusunu gerçekleştirdi. Kalabalık bir destekçi grubuyla parti binasına gelen Akçocuk, evraklarını AK Parti İlçe Başkanı Ramis Yiğit’e teslim etti.

 

Başvuru işleminin ardından parti binası önünde kendisini bekleyen destekçilerini seslenen Akçocuk, AK Parti belediyeciliğini birkez daha Gazipaşa’ya getireceklerini söyledi. Konuşmasında birlik mesajı veren Akçocuk, şunları söyledi: “Yıllardır partimiz için sahada koşturmuş, verilen hiçbir görevden kaçmamış, teşkilatlarımızı ve teşkilatçılığın önemini en üst düzeyde idrak etmiş bir kardeşiniz olarak AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı aday adaylığı müracaatımı gerçekleştirmek üzere huzurlarınızdayım. Gerek siyasi olarak, gerek iş hayatında, sorumluluk üstlenmekten hiçbir zaman kaçmadım. Hamdolsun bugüne kadar üstlendiğim tüm sorumlulukları layığı ile yerine getirdim. Şimdi ise Gazipaşa’mız için yeni fikirler, yeni umutlar ile belediye başkanlığı görevine talip oldum.

 

 

“HEDEFİMİZ AK BELEDİYECİLİK”

AK Belediyecilik anlayışını Gazipaşa’ya tam manasıyla göstermek için hazırladığımız bazı projelerimizi sizlerle paylaşmak istiyorum. Göreve gelirsek; İlk işimiz ilçemize, şanına yakışır bir Şehir Meydanı kazandırmak olacak. Şehir merkezinde yaşanan otopark sorununu çözeceğiz. İlçenin toplu ulaşım sorununu çözeceğiz. Arıtma sorununu gidererek sahillerimizi sağlıklı ve güvenilir hale getireceğiz, Bitmeyen 18. madde uygulamalarını tamamlayıp, ilçemizin dokusuna uygun turizm yapılanması ile ilçemizin turizmden gereken payını almasını sağlayacağız, Havaalanının ekonomik rantının ilçemizde kalmasını sağlayacağız. İlçemize yakışır bir belediye hizmet binasını ilk iki yılda ilçemize kazandıracağız. Hükümetimizin de desteği ile üniversitemizin derslik sayısını artırarak öğrenci sayısının artmasını sağlayacağız. Unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerimizi yaşatacağız. Tarım ve organize sanayi üzerine yapmış olduğumuz çalışmalar ilçemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacağız. Balıkçılığa hak ettiği kıymeti vereceğiz. Belediyemize ait kaynakları ve arazileri satmayacağız. Bu kaynakları ve arazileri sürekli gelir getiren kaynaklar haline getireceğiz. Böylece istihdamı artırıp çalışmak için ilçe dışına gitmek zorunda kalan kardeşlerimizi bu çileden kurtaracağız.”

 Yerel seçimlerin ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederek konuşmasını tamamlayan  Akçocuk, partilileri ve destekçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: AKÇOCUK PROJELERİYLE DOLDURDU