LEZZET DURAĞI ŞEFİM RESTAURANT ADRESİNİ YENİLEDİ

 LEZZET DURAĞI ŞEFİM RESTAURANT ADRESİNİ YENİLEDİ

Sulu yemeklerinden, ızgarasına, böreğinden sıcacık çorbasına kadar damakta tat bırakan lezzetlerin durağı Şefim Restaurant adresini yeniledi.

Gazipaşa da uzun süredir çorba satışıyla hizmet veren Şefim Restoran adresini yeniledi. Mekanda ve menü içeriğiyle değişime giden restaurantın, eski iş yerinin 500 metre uzağında Pazarcı Mahallesi, Uğur Mumcu Caddesi’nde hizmet vermeye başladı. Envai çeşit yemekleri ve misafirperverliğiyle müşterilerine yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Şefim Restaurant’ın sahibi Ercan Gülcan, adres değişikliklerini açılışla duyurduklarını, bütün Gazipaşa halkını işletmesine beklediklerini söyledi. 

Gülcan, “13 Ekim’de Şefim Restaurant’ın değişen adresini, yenilenmiş mekanımız  ve zengin menü içeriğimizi açılışla halka duyurduk.  Açılışa vatandaşyoğun ilgi gösterdi. Hazırladığımız  birbirinden çeşit yemekler gelen misafirlerimize ikram edildi. Beklediğimden daha güzel bir açılış gerçekleştirildi. Gelen gelemeyen herkese teşekkür ederim. Lezzet arayanları işletmemize beklerim” dedi.