SEDA NUR İÇİN KÖPEKLİ ARAMA

 SEDA NUR İÇİN KÖPEKLİ ARAMA

Gazipaşa’da 4 gündür haber alınamayan 21 yaşındaki Seda Nur Uludağ’ı bulmak için kadavra köpeği Melo ile arama çalışması yapıldı.

24 Kasım sabahı direksiyon dersine gitmek için evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan Seda Nur Uludağ’ı (21), arama çalışmaları sürüyor. Seda Nur Uludağ’ı bulmak için polis ekipleri kadavra köpeği Melo ile Koru Mahallesi Poyraz Koyu civarındaki orman ve kayalık alanlarda arama çalışması başlattı.

 

Ekmel Mahallesi'nde oturan halasının yanında kalan ve ehliyet kursuna giden Seda Nur Uludağ, 24 Kasım sabahı direksiyon dersine gitmek için ayrıldı. Saat 10.00 sıralarında dersten çıkan Uludağ, pastanede kız arkadaşıyla buluştu. Akşam halasının yanına gitmeyen Uludağ'dan haber alamayan yakınları, gidebileceği yerleri araştırdı. Güney Mahallesi'nde oturan ailesi, Uludağ'ı bulamayınca durumu polise bildirdi. Ailesinden Uludağ'ın bilgilerini alan ekipler, önceki gün arama çalışması başlattı. Ekipler, Cumartesi günü Koru Mahallesi sahil kısmında Seda Nur’a ait olabileceği değerlendirilen şemsiye buldu. Uludağ'ın ailesi de Koru sahilinde yoğunlaştırılan arama çalışmalarında yer aldı. Arama çalışmaları kapsamında, Koru Mahallesi'ndeki sahilden başlanarak Selinus ve Kahyalar sahiline kadar olan bölümde Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı dalgıç timi su altında AFAD ve İHH ekipleri de hem karadan hem dronla havadan arama çalışması yaptı.

 

Bugün öğlen saatlerinde polis ekipleri tarafından kayıp Seda Nur Uludağ’ı bulmak için kadavra köpeği Melo ile arama çalışması yapıldı. Polis ekipleri, Melo ile Poyraz Koyu civarındaki orman ve kayalık alanlarda arama çalışması başlattı.



Anahtar Kelimeler: KÖPEKLİ ARAMA