ADAY ADAYLIĞINI İLAN EDEN DOĞAN: “YILMAZ VİZYONSUZ” DEDİ

ADAY ADAYLIĞINI İLAN EDEN DOĞAN: “YILMAZ VİZYONSUZ” DEDİ

Gazetecilerle bir araya gelerek AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını resmen ilan eden eski İlçe Başkanı Ali Doğan, adaylığına kesin gözle baktığını söyledi. Doğan, Belediye Başkanı Yılmaz’ı vizyonsuz olmakla suçladı.

Aday Adayı olmak için AK Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Ali Doğan, basın mensuplarıyla bir araya gelerek AK Parti Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu kamuoyuna ilan etti. Gazipaşa Öğretmenevi’nde akşam yemeğinde basın mensuplarıyla bir araya gelen Doğan, projeleri ve aday adaylığı süreci hakkında bilgi verdi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Doğan, mevcut belediye başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a sert ithamlarda bulundu. 
 

“ADAY GÖSTERİLMEME SEÇENEĞİ GÜNDEMİMDE YOK”
AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda keskin ve net ifadeler kullanan Doğan, aday gösterilmeme ihtimalinin gündeminde olmadığını söyledi. Partisinin kendisini aday göstereceğine inandığını belirten Doğan, “İlçe başkanlık görevine seçilerek gelmiş ve 19 ilçedeki yapılan kongrelerde en yüksek oy almış birisi olarak aday adayı olmak için görevimden istifa ettim. Dolayısıyla aday adaylık konusunda resmi bir nitelik taşıyan şuan için tek aday benim. Tabi ilerleyen süreçlerde başka arkadaşlarda en doğal hakkını kullanmak, aday adaylığını ortaya koymak isteyebilir. Bu konuda asla partimiz içinde birliğimizi bozacak, kıskançlık, hasetlik gibi davranışlar söz konusu bile olamaz. Aday gösterilmeme gibi düşüncelere hiç kapılmadım daha doğrusu gündemime almadım almayı da düşünmüyorum. Dolayısıyla herkes gibi bende ilerleyen süreçleri bekliyorum” dedi.  
 

“ PARTİME ASLA KÜSMEM”
Aday gösterilmediği takdirde partisine küsme gibi bir durumun söz konusu olmayacağını belirten Doğan, “Toplumda duyduğum kadarıyla aday adaylığına talip arkadaşlarımız var ve ben muhtarlarla düzenleyeceğim toplantıya o arkadaşlarıda çağırıp yan yana omuz omuza bir toplantı yapmak işitiyorum. Eminim ki en az benim kadar onlarda işlerinde iyiler, onlar da haklarını özgür bir şekilde kullanabilirler. İlerleyen süreçlerde onlarda aday adaylığını resmiyete dökerlerse saygı duyar ve omuz omuza çalışmayı canı gönülden isterim. Hatta aday gösterilen ben değil başka bir çalışma arkadaşımda olursa onunda her daim arkasında durur, bu sebepten ötürü ne partime ne de yol arkadaşlarıma küserim” diye konuştu.  
 

“GAZİPAŞA’YI İLERİYE TAŞIYACAK PROJELERİM VAR”
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Doğan, Gazipaşa’yı bir adım ileriye taşıyacak projeleri hazırladığını ve ilerleyen süreçlerde bu projeleri açıklayacağını belirtti. Doğan, “İlçe başkanlık görevimde Gazipaşa’nın faydasına her türlü hizmetin altına elimi değil gövdemi koydum. Parti gözetmeksizin yapılacak her türlü hizmette üstüme düşen vazifeleri yerine getirmeye çalıştım. Eğer Belediye Başkanı olursam bu hizmetleri ikiye katlayacak, Gazipaşa’nın eksikliklerini giderecek projelerle hizmet yapamaya devam edeceğim. Kısacası ben değil projelerim konuşulacak” ifadelerini kullandı.  
 

“BAŞARISIZLIĞI ÇARESİZLİĞİNDEN”
“Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı, en çok eleştirdiğiniz konular nelerdir?” sorusuna sert sözlerle yanıt veren Doğan, Yılmaz’ın eleştirilecek bir hizmet dahi yapmadığını söyledi. Görev süresince Gazipaşa’nın kayda değer bir hizmet alamadığını vurgulayan Doğan, “Gazipaşa Belediyesi, ne yazık ki eleştirilecek düzeyde bile iş yapamamış, halkımızın hizmetine sunacak elle tutulur projeleri hayata geçirememiştir. Bu sebeple şuan ki Belediye Başkanı’nı eleştirmek çokta doğru değil çünkü bütçe açısından projeleri için bakandan ve merkezi bütçeden ihtiyacı olan parayı alamıyorsa bir belediye zaten hizmet üretemez. Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın başarısızlığı çaresizliğindendir.  Dolayısıyla başarılı olacak Belediye’nin ve başkanın Merkezi hükümeti arkasına alması gerekir. Sayın Yılmaz’ın başarısızlığının tek sebebi tabi ki hükümet desteğini arkasına alamamış değil. Kendisinde hizmet üretecek bir vizyon ne yazık ki yok. Tüm bunlar göz önüne alındığında Gazipaşa’da mevcut belediye yönetiminin başarısız olması ve kaynak sıkıntısı çekmesi saymış olduğum maddelerle ve vizyonsuzlukla ilişkilidir”  dedi.