AK PARTİ İLÇE BAŞKANI RAMİS YİĞİT OLDU

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI RAMİS YİĞİT OLDU

5 yıldır AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı görevini yürüten Ali Doğan'ın, Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı olmak için istifa etmesi üzerine, boşalan başkanlık koltuğuna Ramis Yiğit atandı.

AK Parti Genel Merkezi’nin talimatı üzerine, belediye başkanı aday adayı olmak isteyen ilçe başkanlarının istifa süreci başlamıştı. Bu kapsamda AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Ali Doğan’dan boşalan koltuğa geçtiğimiz pazartesi günü Ramis Yiğit atandı. 

Ali Doğan’ın yönetimde yer alan Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, Mustafa Türker ve Abdullah Uygun’un yanı sıra önceki ilçe başkanlarından Sait Yılmaz’ın yönetiminde yer alan Ramis Yiğit de başkan adayı olarak parti genel merkezine davet edildi. Pazartesi günü tüm gün yapılan mülakat sonrası AK Parti Genel Merkezi Ramis Yiğit üzerinde karar kıldı. 

Adı,  ilçe başkanı adayları arasında geçmemesine rağmen AK Parti Genel Merkezinin kararı ile ilçe başkanlığına atanan Ramis Yiğit, partililer arasında olumlu karşılandı. 

Gazipaşa Haber’e süreci değerlendiren Yiğit, kendisine bu önemli görevi layık gören tüm parti büyüklerine ve hakkında olumlu değerlendirmelerde bulunan partililerine teşekkür etti. Vakit kaybetmeden yönetimini oluşturmaya koyulduğunu belirten Yiğit, “Bir hafta içinde yönetimimiz oluşturup Genel Merkezimize sunacağız. Genç, dinamik ve teknik bir kadro kurmayı hedefliyoruz. Yönetime girmek isteyen çok sayıda dava arkadaşımın olması bizleri mutlu etti. Cuma günü parti binamıza giderek, 5 yıl başarılı bir şekilde bu görevi yürüten değerli başkanımız Ali Doğan’dan görevi devralmayı planlıyoruz. Bize tevdi edilen görevin ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.  



Anahtar Kelimeler: PARTİ BAŞKANI RAMİS YİĞİT