AK PARTİ'DEN ADAY ADAYLIĞINA YEŞİL IŞIK YAKTI

AK PARTİ

SYDV Müdürü Büyükakça, belediye seçimlerinde AK Partiden aday adayı olup olmayacağı konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Gazipaşa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Rıza Büyükakça, Ak Partiden aday adayı olma beklentilerine cevap verdi. 

 Aday adaylığı konusunda kesin karar yok ama sıcak bakıyorum diyen Büyükakça; "2019 yılında  aday adaylığımı açıkladığım  bir süreç yaşamıştım. Önümüzdeki  belediye seçimlerinde de tekrar aday adayı olacağım konusunda peşin hükümler var. Ancak şuan için  böyle bir şey  söyleyemem. Fakat SYDV müdürlük görevimde  sahada olma fırsatı çok yakaladım ve belli bir kesimin  aday adaylığımı koymam yönünde beklenti içinde olduğunu gördüm. Kulağıma gelen bazı duyumlar arasında da " Ali Rıza Büyükakça aday adayı olacakmış" tarzında söylemler işittim. Şuan için böyle bir şey söylemem  mümkün değil. Halkın talebini asla göz ardı etmiyorum, değerlendirmeler tabi ki yapıyorum ama önümüzde bir süreç var ve bu süreç henüz başlamadı. Dolayısıyla ‘aday adayıyım’ demek şuan için sağlıklı olmaz. 

HALKIN TALEBİNE SICAK BAKIYORUM 
"Kesin aday adayıyım" sözlerinin yanlış olduğunu  belirten Büyükakça; seçim süreci başladığında gerekli çalışmaları yürüteceğini belirtti.   Büyükakça, "Seçim takvimi açıklandığında   bana bir görev düşerse seve seve yapmaya hazırım. Hizmetten kaçmadan , ilçemizi bir adım öteye taşımak hepimizin asli görevidir. Bu konuda halkın taleplerini göz ardı edersem haksızlık etmiş olurum.Daha geniş çaplı bir araştırmayla neler yapabileceğime bakacağım. Daha sonrasında gelişen olaylar skalasında süreç beni nereye götürürse ona göre bir açıklama yapacağım. Ancak şunu belirtmek isterim ki ben veya başkası kim  aday olursa olursa olsun gerekli desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın . Önemli olan kimin aday  olduğu değil önemli olan Gazipaşa için  ne yapılacağıdır. Bu sebepten  ötürü  birlik ve beraberlik çerçevesinde   seçim sürecini en güzel  şekilde atlatmayı temenni ediyorum. Kişi değil Gazipaşa'mız kazansın" dedi. 
 



Anahtar Kelimeler: PARTİ' ADAYLIĞINA YEŞİL YAKTI