ALTUN’DAN 8 MART MESAJI

ALTUN’DAN 8 MART MESAJI

İlçe Kaymakamı Orhan Altun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü yayımladığı mesajla kutladı. Altun, her zaman kadınların yanında olacağını söyledi.

GAZİPAŞA Kaymakamı Orhan Altun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Altun’un kutlama mesajında, “Kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin olmaları için destek veriyor, onların her daim yanında olacağımızı yineliyorum” ifadeleri yer aldı. 
Kaymakam Altun’un 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı şöyle; “Doğumdan ölüme kadar her hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın bu özel gününü yürekten kutlarım. Bizi biz yapan değerlerimizin yaşatılması ve sürdürülmesi noktasında yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren, tüm dünyada her türlü barışa ve huzura katkı sağlayan, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olan, tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar’ gününü kutluyorum. Vatan toprağının korunması dahil dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın merkezinde yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin olmaları için destek veriyor, onların her daim yanında olacağımızı yineliyorum.”



Anahtar Kelimeler: ALTUN’ MESAJI