AVM RUHSAT BEKLİYOR

AVM RUHSAT BEKLİYOR

Uysal İnşaat ve Gazisan A.Ş. ortaklığında yapılan GaziPark AVM'de çalışmalar yeniden başladı. Büyükşehir'den alınacak ruhsatın ardından AVM'nin açılması bekleniliyor.

Gazisan İnşaat Emlak ve Ticaret Anonim Şirketi’nin (Gazisan A.Ş.) 18 Aralık’ta yaptığı seçimin ardından şirketin yeni başkanı Deniz Yaman olmuştu. Birlik ve beraberlik içinde şirketi yöneteceklerini söyleyen Yaman ve ekibi, GaziPark Alışveriş Merkezi'ni (AVM)  ilçeye kazandıracakalarını belirtmişti. AVM'nin ilçeye kazandırılması için çalışmaya başlayan Yaman ve ekibi, harekete geçti.  Ana binası tamamlanan GaziPark AVM'nin çevre düzenleme çalışmaları kısa süre önce başladı.   Çevre düzenlemesi çalışmalarının kısa süre sonra tamamlanması bekleniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından AVM ruhsatının verilmesinin ardından Gazipark Alışveriş Merkezi, ilçe halkına hizmet vermeye başlayacak.
ANLAŞMAZLIK NEDENİYLE ÇALIŞMALAR DURMUŞTU
Gazipaşa’da 2017’nin kasım ayında Uysal İnşaat ve Gazisan A.Ş. ortaklığında temeli atılan GaziPark Alışveriş Merkezi’nin (GaziPark AVM) 2020’nin nisan ayında açılması sözü verilmişti. Ancak arsa sahipleri ve müteahhit arasında yaşanan anlaşmazlık sonucu AVM bir türlü açılmamıştı. 18 Aralık'ta yapılan Gazisan A.Ş. seçiminde, başkanlığı kazanan Deniz Yaman ve ekibi, AVM'de çalışmaları yeniden başlattı.
 



Anahtar Kelimeler: RUHSAT BEKLİYOR