BAŞKAN OĞUZ'DAN “BİRLİK” MESAJI

BAŞKAN OĞUZ

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkan adaylarından Kadın Kolları Başkanı Avukat Ummü Oğuz, ilçe başkanı olarak atanan Ramis Yiğit’i tebrik ederek birlik mesajı verdi.

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı olmak için AK Parti Genel Merkezine çağrılan 4 adaydan biri olan Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz, Genel Merkez’in kararı ile atanan Ramis Yiğit’i tebrik etti. Sosyal medya hesabından görüşlerini aktaran Oğuz, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın taktir ve tensipleri; Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in oluru ile AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na atanan yeni İlçe Başkanımız Sayın Ramis Yiğit’e, yeni görevinde başarılar dilerim” dedi. 

Başkan Oğuz açıklamasının devamında şunları belirtti: 

“İçinde bulunduğumuz dönemde, bir bayrak değişim süreci yaşadık. Bu süreçte diğer dava arkadaşlarım gibi bende AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı’na aday olduğumu açıkladım. Bana bu süreçte destek veren tüm teşkilat mensuplarına sonsuz teşekkür ederim. Gün; ayrılık gayrılık günü değil. Gün; birlik, beraberlik ve güçlü olma günü. Bu nedenle partimizde yaşanan bayrak değişimlerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, AK Parti ailesinde olmaktan, bana verilen görevleri yapmaktan onur duyduğumu belirtmek istiyorum.

Ayrıca, 5 yıl boyunca partide görev alan, birlikte davamız için mücadele ettiğimiz Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı ve eski İlçe Başkanımız Ali Doğan’a partimize verdikleri emek için sonsuz teşekkür eder, çıktığı yolda başarılar dilerim.”



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN ' “BİRLİK” MESAJI