BAYKAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

BAYKAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için CHP Genel Merkezi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törene, Deniz Baykal’ın ailesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP eski yöneticileri ve partililer katıldı.

Baykal için CHP Genel Merkezi ve TBMM’de düzenlenen törenin ardından Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde öğle namazını takiben cenaze namazı kılındı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende Baykal'ın eşi Olcay Baykal taziyeleri kabul etti. Baykal, Ahmet Hamdi Akseki Camii'ndeki cenaze namazının ardından Devlet Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine katılan Başkan Yılmaz, Baykal ailesine baş sağlığı diledi.

BAŞIMIZ SAĞ OLSUN

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz, "Önceki dönem Genel Başkanımız ve Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekilimiz Sayın Deniz Baykal’ı, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezimiz ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’mizde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurladık. Merhum Genel Başkanımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Başımız sağ olsun" dedi.



Anahtar Kelimeler: BAYKAL YOLCULUĞUNA UĞURLANDI