BEDRİYE ALTUN'DAN DEPREMZEDE ÇOCUKLARA YAKIN İLGİ

BEDRİYE ALTUN

Kaymakam Orhan Altun'un eşi Bedriye Altun, depremden etkilenen afetzedeleri konakladıkları ev, pansiyon ve otellerde ziyaret etti.

Deprem sonrası genel hayatı olumsuz etkileyen şartların giderilmesi ve afetzede vatandaşların acil ihtiyaçlarının karşılanması için yürütülen iyileştirme çalışmaları kapsamında, Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun'un eşi Bedriye Altun, İlçe Nüfus Müdürü Gülay Erkun, İlçe Sağlık Müdürü Eşşe Çelik ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Muhasebe Sorumlusu Pınar Büyükakça ile ev, pansiyon ve otellere yerleşen afetzedeleri ziyaret etti. Bedriye Altun ve beraberindeki kurum müdireleri, ilçemiz girişinde bulunan Güneyköy Mahallesi Köy Konağı’nda afetzedeler için açılan ‘Ücretsiz ikram alanını’ ziyaret etti. Altun ve beraberindekiler, burada depremden etkilenerek ilçemize gelen ve ilçemizden geçerken yemek ve dinlenmek için duran vatandaşlarımızla yakından ilgilenerek onlarla sohbet ettiler.

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun'un eşi Bedriye Altun ziyaretlerinde; depremden etkilenen vatandaşlara yardım noktasında destek olan başta duyarlı vatandaşlar olmak üzere; özveriyle çalışan kamu görevlilerine ve gönüllü vatandaşlara da teşekkür etti.