BELEDİYEDEN SONBAHAR TEMİZLİĞİ

BELEDİYEDEN SONBAHAR TEMİZLİĞİ

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Gazipaşa’da yeşil alanlarda ve parklarda sonbahar temizliği yapıyor.


Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçe de bulunan bütün park alanlarının bakımına başladı. Gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklardaki zararlı otları temizleme çalışmalarının yanı sıra görüntü kirliliğine neden olan yapılarda temizleme çalışması yapıyor.

 Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'da çalışmaları yerinde inceledi.

İlçede bulunan park ve bahçelerin bakım ve onarımına önem verdiklerini belirten Başkan Yılmaz, çalışmalarının devam edeceğini ifade ederek, amaçlarının halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek olduğunu söyledi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yılmaz “ Vatandaşlarımızın ortak kullanım alanı olan ilçemizdeki bütün parkları Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından bakıma alındı. Parklarda bulunan ağaçların budama ve bakım çalışmaları hızla devam etmektedir. Çalışmalar kapsamında ilçemizde elden geçirmediğimiz park kalmayacaktır. Çalışmalarımız yaz- kış aralıksız devam edecektir.” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: BELEDİYEDEN SONBAHAR TEMİZLİĞİ