BİLEK GÜREŞİNDE GURUR TABLOSU

BİLEK GÜREŞİNDE GURUR TABLOSU

Türkiye Bilek Güreşi Yarışmasında kendi kategorisinde il birinciliği kazanan ve grup yarışmalarına dereceye giren Gazipaşa Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Duygu Sayın, Genç Kızlar Türkiye Finali’nde yarışmaya hak kazandı.

Gazipaşa Anadolu Lisesi öğrencisi Büşra Duygu Sayın, Türkiye Bilek Güreşi Yarışması’nın ilk ayağında kendi kategorisinde sağ kol bilek güreşinde Antalya il birincisi olarak grup yarışmalarına katılmaya hak kazandı. Geçtiğimiz günlerde Uşak’ta gerçekleştirilen grup yarışmalarında dereceye giren Gazipaşalı öğrenci Büşra Duygu Sayın, sağ kol bilek güreşinde Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı. Gazipaşa’ya Türkiye finali heyecanını yaşatan Büşra Duygu Çelik’in Beden Eğitimi Öğretmeni Güldane Şahin, şampiyona yolundaki serüvenlerini anlattı. Beden Öğretmeni Şahin, “Öğrencimiz Büşra Duygu Sayın, ilde ve grup yarışmalarında dereceye girerek Türkiye finallerine doğru yola çıktı. Öğrencimiz Büşra Duygu Sayın, sağ kol bilek güreşi yarışmalarına hazırlanırken Gazipaşalı milli bilek güreşçisi Anıl Belen’den dersler almış ve Onur Acar’ın da katkılarıyla salonda bol bol antrenman yapma imkanı bulmuştur” dedi.

 

Kendilerine destek verenleri unutmayan Şahin, “Bize bu süreçte destek olan Gazipaşa Anadolu Lisesi idaresine ve Gazipaşa Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’ne teşekkür ediyoruz. İnşallah öncelikle ilimizi, ilçemizi ve Gazipaşa Anadolu Lisemizi Türkiye Finallerinde en iyi şekilde temsil edeceğimizin sözünü veriyoruz” şeklinde konuştu.

 



Anahtar Kelimeler: BİLEK GÜREŞİNDE GURUR TABLOSU