BU KAVŞAĞA ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN

BU KAVŞAĞA ARTIK BİR ÇÖZÜM BULUN

Gazipaşa’da sürekli trafik kazalarının yaşandığı eski hastane kavşağı çözüm bekliyor. Vatandaşlar bu kavşağa trafik ışığı konulması için yetkililerin harekete geçmesini bekliyor.

Gazipaşa’da neredeyse her gün trafik kazalarının meydana geldiği eski hastane kavşağı bir çözüm bekliyor.  Bugün öğlen saatlerinde yaşanan kaza, bardağı taşıran son damla oldu. Otomobille motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 genç yaralandı. Yaralı gençleri gören mahalle sakinleri ve esnaflar, defalarca talepte bulunulmasına karşın, bu kavşağa trafik ışığının konulmadığını söyleyerek isyan ettiler.

Sürekli kazaların meydana geldiği eski hastane kavşağına bir çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, artık birilerinin elini taşın altına koyması gerektiğini bildirdiler. Defalarca kazaların meydana geldiği kavşağa ışık konulması için imza topladıklarını söyleyen vatandaşlar, bu taleplerine olumlu yanıt alamadıklarını söylediler. Eski hastane kavşağı için acil çözüm bulunmasını isteyen vatandaşlar, “Bu kavşakta hemen hemen her gün kaza oluyor. Bizler de mahalle sakinleri olarak bu kazaları görüyoruz. İster istemez bu kazalara çoluk çocuk tanık oluyoruz.

Daha önce imza toplayarak bu kavşağa trafik ışığı konulmasını istedik. Ancak olumlu bir cevap alamadık.  Daha fazla canın yanmaması için buraya bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz. Birilerinin elini taşın altına koyması bekliyoruz” dediler.



Anahtar Kelimeler: KAVŞAĞA ARTIK ÇÖZÜM BULUN