BÜLENT BÖREK İSRAİL’İ BOYKOT ETTİ

BÜLENT BÖREK İSRAİL’İ BOYKOT ETTİ

Bülent Börek Gazipaşa Şubesi’nin sahibi Ümran Gülcan, İsrail’i destekleyen markaların satışını durdurduklarını ve bu kararın Türkiye’de bütün Bülent Börek şubelerinde geçerli olduğunu belirtti.

Türkiye’de İsrail’in Gazze halkına uyguladığı insanlık suçuna tepkiler çığ gibi büyümeye devam ediyor. Ülke genelinde birçok markaların tepki gösterdiği İsrail’e bir hamlede Bülent Börek ’ten geldi.  Türkiye’nin ünlü börek markası Bülent Börek, İsrail’i destekleyen markaların satışını yapmama kararı aldı. Alınan kararla ile ilgili bilgi veren Bülent Börek Gazipaşa Şubesi’nin sahibi Ümran Gülcan, İsrail’in acımasızlığına karşı tepki gösterdiklerini belirtti. 

Bülent Börek ’in İsrail’in acımasızlığına sessiz kalmadığını belirten Gülcan, “ Türkiye’de tanınmış börek markası Bülent Börek, Bu işletmede boykot var” diyerek İsrail ekonomisine destek veren hiçbir markanın satışının yapılmayacağını söyledi. Bülent Gazipaşa şubesi olarak bu boykot hamlesine tam destek verdik. Çünkü zalimce sivil halkın katledilmesi ve yüzlerce çocuk ve kadınların ölümüne sessiz kalmak vicdanlarımızı sızlatırdı. Alınan bu karardan ötürü mutluyum. Keşke elimizden daha çok şey gelse ancak şuan için tepkimizi ancak bu şekilde gösterebiliyoruz. Umarım Ortadoğu biran önce huzura kavuşur ve barış sağlanır” dedi



Anahtar Kelimeler: BÜLENT BÖREK İSRAİL’ BOYKOT