“CADDE PROJESİ” ÇEVRE ESNAFINDAN ONAY ALDI

“CADDE PROJESİ” ÇEVRE ESNAFINDAN ONAY ALDI

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü tarafından iş hanı yanında yapılacak olan cadde projesi hakkında esnaflarla bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Gazipaşa Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü tarafından yapılan toplantı bugün saat 10:00’da belediye kültür merkezinde gerçekleşti. Toplantıya katılan cadde esnafları projeden memnuniyetlerini dile getirerek Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a teşekkür ettiler. Proje içerisinde dinlenme bölümleri bulunacak ve klinker tuğla ile kaplanacak. Ayrıca araç yolu küp parke taş ile döşenerek yeni ve estetik bir görünüme kavuşacak. Alan yeniden aydınlatmalarla döşenip karanlık görünümden kurtularak, yeşil alanlar yapılacak.

Gazipaşa Belediye Başkanı Yılmaz bölge esnafı ile bir araya gelerek yaptığı açıklamada, “Park ve bahçeler müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu şu andaki görselde gördüğünüz. Yanına ilave edeceğiniz bir şey varsa memnuniyetle dinlemeye yapmaya hazırız.

Sanırım buranın ismi de yok. Bu arada bir isim de düşünmenizi rica ediyorum. Acelemiz yok bitirene kadar. Oraya isim verelim. Tabi bizim buradaki amacımız orayı bir otopark görüntüsünden çıkararak esnafları ve alışverişe gelen vatandaşlarımızı rahatlatmak.

‘ORTA DİNLENME ALANLARINDA GEREKİRSE’

Hareketli bir yere dönüşsün istiyoruz. Bizim sizden beklentimiz görüşünüz varsa baştan bize bildirirseniz. Biz de ona göre gerek renk konusunda, gerek döşenecek malzemeye gerek dikilecek ağaç ya da yol 3 metre değil de 5 metre mi olsun? Ben de bir araba geçecek kadar olsun taraftarıyım. Çünkü ikinci bir araba sığarsa mutlaka park edilecektir. Esnaf park eder olmadı müşteri gelir bırakır gider veya sıradan bir vatandaş bırakıp gidebilir. Park ve bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yapılacak olan projemizin esnaflarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılacak olan projenin başlamasının ardından 1 ay içerisinde bitmesi bekleniyor.

Yapılacak olan proje içerisinde detaylar şu şekilde;

“- Dinlenme bölümü olarak ayrılan kısım 142 m2 den oluşacak ve klinker tuğla ile kaplanacak.

- Araç yolu küp parke taş ile döşenecek yeni ve estetik bir görünüm sağlanacak. (570 m2)

- Kaldırım parke ile kaplanacak. (430 m2)

- Cadde yeniden aydınlatmalarla döşenip karanlık görünümden kurtulacak.

- Alan içerisinde dinlenme bölümü olarak ayrılan kısım ağaçlandırılarak, oturma alanları oluşturulacak.”

 

 



Anahtar Kelimeler: “CADDE PROJESİ” ÇEVRE ESNAFINDAN