CHP'Lİ ÖZÇELİK SAHADAN AYRILMIYOR

CHP

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili aday adayı olan Diş Hekimi Murat Özçelik, gece gündüz sahadan ayrılmadan Antalya'nın ilçelerini karış karış geziyor.

Uzun yıllardır Gazipaşa ve Alanya başta olmak üzere; Antalya'nın 19 ilçesinde ziyaretlerine ara vermeyen Özçelik, halkın yanından ayrılmıyor. Gittiği yerlerde vatandaşların sorun ve sıkıntısını dinleyen Özçelik, CHP'nin sorunların çözümü için ortaya koyduğu politikaları anlatıyor.

2023 Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri için gönül verdiği partisinden Milletvekili aday adayı olan Özçelik, gece gündüz yılmadan yorulmadan ziyaret ve gezilerine devam ediyor. Asrın felaketi diye adlandırılan Kahramanmaraş depremlerinde bölgeye giden Özçelik, Hatay'da yapılan arama kurtarma çalışmalarını yakından tanıklık etti. Deprem bölgesinden Alanya'ya gelen afetzedeleri kaldıkları otelde ziyaret eden Özçelik, onların sorun ve sıkıntılarını dinledi ve yakından ilgilendi.  

Geçtiğimiz günlerde Korkuteli, Elmalı ve Döşemealtı İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Özçelik, İlçe Başkanları ile bir araya gelerek sohbet etti. Ziyaretlerde ülke gündemine dair fikir alışverişinde bulundu. Gazipaşa ziyaretlerine de ara vermeden devam eden Özçelik, merkez ve kırsalda halkla bir araya geliyor. Özçelik ayrıca, Gazipaşalı muhtarlarla birlikte sivil toplum örgütlerini ziyarete de devam ediyor. Geçtiğimiz ay yapılan Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde yeniden seçilen Oda Başkanı Mustafa Şahin ve yönetimini ziyaret etti. Başkan Şahin ve yönetimini tebrik eden Özçelik, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: ' ÖZÇELİK SAHADAN AYRILMIYOR