ÇOCUĞUNU GÖRMEYE GİTTİ POMPALIYLA VURULDU

ÇOCUĞUNU GÖRMEYE GİTTİ POMPALIYLA VURULDU

Gazipaşa’da bir apartmanın giriş katına girmeye çalışan şahıs, evde sahibi tarafından pompalı tüfekle vuruldu. Yüzünden yaralanan şahıs, Alanya’ya sevk edildi.

Olay, 11.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Akasya Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akasya Apartmanı B Blok giriş katına girmeye çalıştığı iddia edilen M.A.G’yi, o sırada evde bulunan L.A. fark etti. L.A.’nın durumu erkek arkadaşı V.D.’ye telefonla bildirmesi üzerine V.D. işyerinde bulunan pompalı tüfeği alarak eve geldi. V.D., eve girmeye çalışan M.A.G.’nin yüzüne ateş etti. Yüzünden yaralanarak kanlar içinde kalan M.A.G., çevredekilerin yardımı ile Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. O esnada Pazarcı Mahallesi’nde bulunan polis ekipleri, tüfek sesini duyarak olay yerine geldi. Olay yerinde bulunan V.D., polis ekiplerince gözaltına alındı. V.D. alınan hastane raporunun ardından polis merkezine götürüldü. Pompalı tüfekle yüzünden yaralanan M.A.G. ise Gazipaşa Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerin ardından ileri tetkik ve tedavi için Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayı gören apartman sakinleri, M.A.G’nin girmeye çalıştığı evde çocuğunun bulunduğunu ve V.D’nin çocuğun annesi L.A. ile sevgili olduğunu iddia etti.