KORU SAHİL PROJESİ İHALE EDİLDİ

KORU SAHİL PROJESİ İHALE EDİLDİ

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik`in vizyon projelerinden biri olan Koru Sahil Projesi ihale edildi.

10 firmanın ihaleye girdiği proje, ihalenin kesin sonuçlarının açıklanmasının hemen ardından başlayacak.

Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, yapımını tamamladığı Selinus Sahil Projesinin ardından ilçeye ikinci sahil projesini de kazandırıyor. Selinus Sahilinin devamı niteliğindeki Koru Sahil Projesinin 1. Etabı saat 11.00`da Belediye Toplantı Salonunda ihaleye çıktı. Yaklaşık maliyeti 1 milyon 789 bin 493 TL olan projenin ihalesine 10 firma katıldı. Kapalı zarf usulüyle yapılan ihalede dosya inceleme işlemi devam ediyor.

En düşük teklifi verenin kazanacağı ihalenin kesinleşmesinden sonra en geç 7 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacak.

Projeye ilişkin bilgi veren Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, Koru Sahil Projesinin Selinus Sahilinden daha güzel olacağını söyledi. İçerisinde 2 büfe, 1 basketbol sahası, yürüyüş ve bisiklet yolları, dekoratif aydınlatma, çocuk oyun alanları ve spor aletleri olacak Koru Sahil Projesinin 180 gün içerisinde tamamlanacağını belirten Çelik, "50 bin metrekarelik alanın 27 bin metrekaresi yeşil alan olacak. Selinus Sahilini ilçemizin yüz akı oldu. İlçe dışından günü birlik misafir çeken Selinus Sahilinden daha güzel olacak Koru Sahilinin ilk etabını 6 ay içinde tamamlayacağız. Göreve geldiğimiz günden bu yana halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gazipaşa`ya Değer" dedi.



Anahtar Kelimeler: