KORUBAŞI HİZMETE "EVET" DEDİ

KORUBAŞI HİZMETE

Cumhur İttifakı mensubu partiler ve ittifakın Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, Korubaşı mahallesine çıkarma yaptı. Çelik döneminde 6 milyon liranın üzerinde hizmet alan Korubaşı halkı, mahalle toplantısına gösterdiği ilgi ile hizmete "Evet"

Cumhur İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, Korubaşı mahallesinde seçmenle bir araya geldi. AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, MHP İlçe Başkanı Numan Terzi, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adayları ve parti teşkilatlarının kadın ve gençlik kolları kademelerinin hazır bulunduğu toplantıya Korubaşılılar yoğun ilgi gösterdi.

Meşale ve konfetiler eşliğinde alana giren Başkan Adayı Çelik ve partililere Korubaşı halkı sevgi gösterisinde bulundu. Çelik yönetimindeki Gazipaşa Belediyesi`nin 5 yıllık icraatlarının anlatıldığı sinevizyon gösteriminin ardından kalabalığa seslenen AK Parti İlçe Başkanı Doğan, hükümetin geride kalan dönemde ilçeye kazandırdığı yatırımlara vurgu yaptı. Gökçeler Barajının sulama hattı çalışmasının son aşamaya geldiğini, 5 yıldızlı otel konforunda Gazipaşa Devlet Hastanesinin açıldığını ve her branşta hizmet verdiğini, Gazipaşa Havalimanının her geçen gün geliştiğini, ilçeye Fen Lisesi ve fakülte kazandırıldığını belirten Doğan, "Sayın Başkanımız sizlere yaptıklarını anlattı. Geçmiş 10 yıllarda yapılamayanları Başkanımız 5 yılda kat kat fazlasını yaptı. Bu dönemde Gazipaşa iktidarın gücünü iliklerine kadar hissetti. Yeni dönemde de Gazipaşa`yı iktidarın gücünden mahrum bırakmayın diyor, kendi öz evladınız olan, akrabanız Dr. Adil Çelik`e sahip çıkmanızı istiyoruz" dedi.

Doğan`ın ardından söz alan MHP İlçe Başkanı Terzi Millet İttifakına yüklendi. 31 Mart`ta yapılacak yerel seçimlerin hayati öneme sahip olduğunu belirten Terzi, "Millet İttifakının kapalı kapılar ardında hangi pazarlıklarla yapıldığını bizler çok iyi biliyoruz. Bakınız Kepez`de HDP`nin 3 meclis üyesi adayı Millet İttifakının listesinde yer almıştır. Biz bu seçim `Beka` meselesidir derken birileri bize `Ne ilgisi var` diyordu. HDP`nin adayları bu ittifakın listesinde yer alıyorsa bu seçimlerin ardında tabi ki beka sorunu vardır. Ben gerçek Atatürkçülere, gerçek milliyetçilere seslenmek istiyorum. Hiçbir gerçek Atatürkçü ve Milliyetçi kardeşim ülkemizin birliğine ve bütünlüğüne kastetmiş terör örgütünün siyasi uzantısının içinde yer aldığı bu ittifaka oy vermeyecektir ve 31 Mart`ta gerekli dersi bunlara verecektir" diye konuştu.

Kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenen Cumhur İttifakı Adayı Dr. Adil Çelik ise sözlerine yaptığı hizmetleri anlatarak başladı. Sadece Korubaşı`na yakın zamanda döktükleri sıcak asfaltın maliyetinin 5 milyon lirayı aştığını belirten Çelik, Korubaşı`na gelecek dönemde yapmak istediklerini anlattı. Korubaşı`na büyük bir park ve mesire alanı yapacaklarını belirten Çelik, "Yeni dönemde mahallemize konak yapmak istiyoruz. Bir dahaki gelişimizde sizlerle böyle çadır altında değil modern bir mahalle konağında bir araya geleceğiz.  Bütün siyasi partiler bu konakta toplantılarını yapacak, sizler düğün, nişan, taziye ve mevlütlerinizi burada yapacaksınız. Mahallemizin kalan yol sorunlarını da yeni dönemde bir bir tamamlayacağız. Ayrıca yaylanız olan Günnercik`e kadar asfalt götürmek benim hayalim. Sugözü`ne kadar yolumuzu sıcak asfalt yapmayı söz veriyorum, geri kalan yolu da sathi asfaltla kaplayarak sizlere rahat bir ulaşım sağlayacağız. Yine yaylamızda su, elektrik ve şebeke sorununu çözeceğiz. Merkezdeki tüm imkanlar yaylamızda da olacak" dedi.

Korubaşı`na yakın zamanda dökülen sıcak asfaltın seçim yatırımı olduğu yönünde yapılan eleştirilere de yanıt veren Çelik, "Korubaşı mahallemiz yol sorunundan çok çekti, bunun farkındayız. Çalışmayı geç yapmamızın sebebi DSİ`nin yaptığı sulama hattı çalışmasıdır. Bu çalışma bittikten sonra bizler asfalt planlamamızı yaptık ancak ülkemizde yaşadığımız döviz krizi nedeniyle sıcak asfalt bitüm fiyatı 8 kat arttı. Sizlerin parasının her kuruşunu hesap ettiğimiz için sıcak asfalt ihalesini erteledik. Kış aylarında bitüm fiyatı düştüğü için sıcak asfalt ihalesine çıktık ve şu anki sıcak asfaltı Korubaşı`na döktük. Bu hamlemiz sayesinde sizlerin parası olan 3 milyon TL cebimizde kaldı ve Korubaşı`na daha fazla asfalt dökmüş olduk. Yapılan bu eleştirileri yersiz buluyorum. Yatırımın seçimi, geçimi olmaz. Buraya döktüğümüz asfaltın 25-30 yıl ömrü var. Bunu siz kullanacaksınız. Bu yaptıklarımız Korubaşı`na az bile. Korubaşı`na çok daha fazlasını yapacağız çünkü sizleri çok seviyorum" diye konuştu.

Meclis üyesi adaylarının tanıtılmasının ardından sona eren toplantıda Korubaşı halkı Başkan Çelik`le kucaklaşarak kendisini tebrik etti.



Anahtar Kelimeler: