DOKTOR HER YERDE

DOKTOR HER YERDE

Cumhur İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, yaptığı kırsal mahalle toplantılarında farkını ortaya koyuyor. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayan Çelik, gittiği her yerde karşılaştığı sorunlara anlık çözümleriyle de takdir topluyor.

Mevcut Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, kırsal mahalle ziyaretlerinde yoğun ilgiyle karşılaşıyor. Yıllarca doktorluk görevi yaptığı mahallelere son 5 yılda hizmet üstüne hizmet yapan Başkan Çelik`e, gittiği her yerde vatandaş yoğun ilgi gösteriyor.

Mahalle ziyaretlerinde genelde ve o mahalleye yaptığı hizmetleri anlatan Çelik, gelecek dönemdeki projeleri hakkında da vatandaşı bilgilendiriyor. Gittiği mahallelerde kendisine iletilen ve karşılaştığı sorunlara da anında çözümler bulan Çelik, pratikliği ile göz dolduruyor.

Önceki gün gittiği Çimenbağ mahallesinde üşüyen 72 yaşındaki Zeki Tan`a paltosunu vererek taktir toplayan Çelik, dün gittiği Çile mahallesinde 69 yaşındaki yatalak hasta Hamdi Demiral`ın tekerlekli sandalye talebini anında yerine getirdi.

Çile, Doğanca, Gürçam ve Gökçebelen mahallelerinde yaptığı toplantı ve ziyaretleri değerlendiren Çelik, gördüğü ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi. Daha önce 11 mahalleye hizmet veren Gazipaşa Belediyesi`nin kendisinin döneminde Büyükşehir Yasası ile birlikte 53 mahalleye hizmet etmeye başladığını vurgulayan Çelik, "Aynı bütçe, ekipman ve personelle 53 mahalleye hizmet etmeye başladık. Bunu rağmen kısa sürede yasaya adapte olduk ve planlamamızı yaptık. Çok şükür ulaşmadığımız mahalle kalmadı. Gittiğimiz her mahallede az veya çok eserlerimizi görüyoruz. Hemşerilerimiz de yaptıklarımızın ve yapacaklarımızın farkında. Bunun için ideoloji, parti ayrımı yapmadan bizleri kucaklıyorlar. Zor şartlarda devraldığımız ve ayağa kaldırdığımız belediyemiz inşallah yeni dönemde koşar adımlarla hizmete devam edecek. Başladığımız tüm işleri tamamlayacağız. Kırsal ve merkez mahallelerde bugüne kadar verdiğimiz sözlerin hemen hepsini yerine getirdik, bundan sonra da verdiğimiz tüm sözleri yerine getireceğiz. Bundan hiçbir hemşerimin şüphesi olmasın" dedi.



Anahtar Kelimeler: