"BU EKİPLE GAZİPAŞA ALTIN YILLARINI YAŞAYACAK"

Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, birlikte çalışacağı Belediye Meclis Üyesi Adaylarına çok güvendiğini belirterek, "Arkadaşlarımızın hepsi ilçemizi tanıyan, ilçemize katma değer katan ve istihdam sağlayan çok başarılı kişilerd

Cumhur İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, birlikte yola çıktığı Meclis Üyesi Adaylarıyla ilgili açıklama yaptı. Cumhur İttifakının Adayı olarak gösterilmekten büyük bir onur ve gurur duyduğunu belirterek sözlerine başlayan Çelik, geride bıraktıkları 5 yıllık görev süresinde büyük sıkıntılar içerisinde devraldıkları Gazipaşa Belediyesi`ni ayağa kaldırdıklarını söyledi. Yaptıkları birbirinden önemli projelerle ilçenin vizyonunu değiştirdiklerine inandığını vurgulayan Çelik, "Cumhur İttifakını oluşturan AK Parti ve MHP`nin ortak odayı olmak gücümüze güç kattı. Adaylığımız açıklandıktan sonra İlçe Başkanımız Sayın Ali Doğan ve partimizin il ve ilçe yönetim kademeleriyle yol arkadaşlarımızı belirmemek üzere çalışma yaptık. Cumhur İttifakının Meclis Üyesi Adayı olmak için çok sayıda arkadaşımız başvuru yaptı ve bizimle yürümek istediklerini belirtti. Birbirinden değerli aday adayları arasında seçim yapmakta gerçekten zorlandık. Arkadaşlarımızın fedakarlığı  ve hoşgörüsü sayesinde en uygun listeyi hazırladığımıza inanıyorum" dedi.

Meclis Üyesi Adaylarının en önemli özelliğinin Gazipaşa`yı iyi tanıyan, yaşadığı ilçeye katma değer katan, önemli ölçüde istihdam sağlayan insanlardan oluşması olduğunu belirten Çelik, "Meclis Üyesi Adayı arkadaşlarıma çok güveniyorum. Hepsi çok dinamik ve heyecanlı. İlçe ekonomisinin ve yaşantısının bire bir içinde olan üreten, fayda sağlayan insanlar. Bu insanlarla birlikte çalışmaktan ve çalışacak olmaktan ben de çok heyecanlıyım. İş hayatlarında kendilerini ispatlamış, üreten, ilçeye katma değer sağlayan bu ekiple ilçemize çok önemli eserler kazandıracağımıza yürekten inanıyorum" dedi.

TEPKİLER ÇOK GÜZEL

Kırsal mahalle toplantılarını bitirmek üzere olduklarını söyleyen Çelik, Meclis Üyesi Adayları ile birlikte gittikleri mahallelerde gördükleri ilgi ve alakanın, yapmış oldukları tercihlerin ne denli isabetli olduğunu gösterdiğini belirtti. İlçeyi kucaklayan hemen her bölgeden Meclis Üyesi Adayının listelerinde yer aldığını dile getiren Çelik, "Gördüğümüz ilgi ve sevgi bizleri mutlu ediyor. Bu ekiple zafer ipini göğüsleyeceğimize inancım tam. Bu dinamik, üretken ve başarılı meclis üyeleriyle birlikte, hükümetimizin desteği ve edindiğimiz tecrübeyle birlikte, ayağa kaldırdığımız Gazipaşa Belediyesi`ni koşar adımlarla yoluna devam ettireceğiz. Ben ve ekibim Gazipaşa`mıza altın yıllarını yaşatmaya geliyoruz. Durmak yok koşa koşa yola devam" diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: