CUMHUR`UN ADAYLARI VE PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

CUMHUR`UN ADAYLARI VE PROJELERİ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Cumhur İttifakının Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, Meclis Üyesi Adaylarını ve Projelerini görücüye çıkarıyor. Cuma günü gerçekleşecek toplantı sonrası gerçekleşecek konserde Mustafa Yıldızdoğan ilçe halkıyla bir araya gelecek.

Cumhur İttifakı gövde gösterisine hazırlanıyor. Projeleriyle adından söz ettiren Gazipaşa Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, yeni dönemde çalışacağı Meclis Üyesi Adaylarını ve yapacağı projelerini ilçe halkıyla paylaşacak. 15 Mart Cuma günü Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek Meclis Üyesi Adayları ve Proje Tanıtım Toplantısı sonrası Mustafa Yıldızdoğan Konseri gerçekleşecek. 
Toplantı ve akabinde gerçekleşecek konsere iliştin bilgi veren Başkan Çelik, "Her daim halkın içerisinde olan, onlardan biri olan Meclis Üyesi Adaylarımızı görücüye çıkaracağız. Aynı zamanda yeni dönemde hedeflediğimiz projelerimizi hemşerilerimizle paylaşacağız. Görsel bir şölene dönüşecek toplantımızın ardından sevilen sanatçı Mustafa Yıldızdoğan şarkılarıyla ilçe halkına unutulmaz bir gece yaşatacak. Tüm ilçe halkını Cumhuriyet Meydanında `Türkiyem` şarkısını söylemeye davet ediyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler: