ÇELİK: "BELEDİYE BİNASI YAPMAYA VİCDANIM EL VERMEDİ"

ÇELİK:

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Çelik, 5 yıllık görev süresinde niçin söz verdiği hizmet binasını yapmadığını anlattı.

Gazipaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, mahalle toplantılarında yaptıkları kadar yapmadıklarını da anlatıyor. 2014 Yılında Belediye Başkan Adayı olduğu dönemde seçim vaatleri arasında bulunan yeni belediye hizmet binası yapma sözünü niçin yerine getirmediğini anlatan Çelik, "İsteseydim çok kısa bir süre içerisinde bu binayı yapardım ama vicdanım el vermedi" dedi.

Gazipaşa`nın değişen ve gelişen çehresiyle birlikte her geçen gün nüfusunun da arttığına işaret eden Çelik, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2019 yılı nüfusunun 50 bini aştığını hatırlattı. Mevcut Belediye binasının 2014 yılında da ilçeye hizmet vermekte zorlandığını belirten Çelik, "Mevcut bina geçmişte de yetersizdi şimdi de yetersiz. Göreve geldiğimizde daha önce hazırlanan projeyi satın aldık ancak bina yapımına başlamadık. Yaklaşık 4.5 milyon liraya mal olacak bina çok geniş ve ferah. Hazırlanan projede belediye başkanının odası mahalle konağı kadar. Bizler keyfimizi düşünsek işi, hizmeti bir kenara bırakıp bu binayı yapar içinde keyif çatardık ama Gazipaşa`mızın 20 yıllık bekleyen sorunları, delik deşik yolları, kaldırımsız sokakları dururken bizlerin bu binada oturmasına vicdanım el vermedi. Sadece Korubaşı mahallemize döktüğümüz sıcak asfaltın parasıyla bu binayı yapabilirdim ancak önceliği sizlerin ihtiyacına, sorunlarına verdik" diye konuştu.

Emanetin sahibi Gazipaşa halkının yeniden kendisine yetki vermesi halinde Belediye Hizmet Binasını, Adalet Sarayı yanındaki yerine taşıyarak ilçeye kalıcı bir eser daha kazandıracaklarını belirten Çelik, "Ayağa kaldırdığımız Gazipaşa Belediyesi koşar adımlarla yoluna devam edecek. Hep birlikte Gazipaşa`nın altın yıllarını yaşadığına tanıklık edeceğiz. O yüzden hemşerilerimize `Birlikte başardık, yarım bırakma` diyoruz" dedi.



Anahtar Kelimeler: