YENİ MAHALLEDEN ÖZEN`E TAM DESTEK

YENİ MAHALLEDEN ÖZEN`E TAM DESTEK

Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde Yeni Mahalle`nin projeleri ve çalışmalarıyla ön plana çıkan Nurgül Özen, seçim arifesine girdiğimiz bu günlerde çalışmalarına hız vererek adından sıkça söz ettiriyor. Seçmenleri ile bir araya gelen M

Her kesimden destekçisi olduğunu belirten Özen, son güne kadar çalışmalarına ara vermeyeceğini belirtti.

Aday Özen, ?Eski esnaf rahmetli Berber Ayaz?ın kızıyım. Bu hizmet yarışında son ana kadar var olacağım. Amacım sosyal anlamda insanlara daha faydalı olabilmek ve Yeni mahalleye yeni ufuklar açmak.? dedi.

?HERKESİN DESTEĞİNİ BEKLİYORUM?

Yeni Mahalle de tek kadın aday olduğunu belirten muhtar adayı Özen,  ?Tek kadın aday olarak kendime güveniyorum. İnsanlarla iç içe olmayı ve hizmet etmeyi seviyorum. Yeni mahalle benim doğup büyüdüğüm yer. Amacım vatandaşlarımın gönlüne girebilmek.? diye konuştu.

Projelerinden de bahseden Özen, ?Özellikle Bakıma muhtaç vatandaşlarımız var. Bunlar için yemek servisimiz olacak. Benim başka bir işim yok herkesle tek tek ilgileneceğim. Herkesin yanında olacağım.  Bizim mahallemizde masa sandalyemiz yok ilk yapacağımız iş bu olacak. Mahallemizin eksiklerini en kısa sürede temin edeceğim. Amacımız hizmet, mahallem için ne gerekiyorsa yapmak için mücadele edeceğim. Mahalleme en iyi hizmeti getireceğim. Herkesin desteğini bekliyorum? şeklinde konuştu.