ÇELİK SEVGİSİ SAĞANAK DİNLEMEDİ

ÇELİK SEVGİSİ SAĞANAK DİNLEMEDİ

Karalar Mahallesinde hemşerileriyle buluşan Başkan Çelik`i, sağanağa rağmen yüzlerce kişi yağmur altında dinledi. Konuşmasını yağmur altında gerçekleştiren Çelik`e Karalar tam destek verdi.

Gazipaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Adil Çelik, perşembe akşamı Karalar Mahallesinde toplantı gerçekleştirdi. Zeytinada Mahallesinde gerçekleşen mahalle toplantısının uzaması nedeniyle yaklaşık bir saat geç başlayan Karalar mahalle toplantısı, sağanağa rağmen coşkulu ve kalabalık geçti. Sağanak şeklinde yağan yağmurun altında kendisini bekleyen coşkulu kalabalığa seslenen Başkan Çelik, mahallenin en önemli sorununun mahalle sınırları içerisinde faaliyet gösteren taş ocağının verdiği rahatsızlık olduğunu söyledi. Taş ocağı ruhsatını Gazipaşa Belediyesinin vermediğini hatırlatan Çelik, "Taş ocağından çıkan yüksek tonajlı kamyonlar siz değerli mahalle sakinlerine rahatsızlık veriyor. Bu kamyonlar bizlerin yaptığı sıcak asfalta da zarar veriyor. Ayrıca ortaya çıkan toz da ayrı bir rahatsızlık konusu. Taş ocağından çıkan kamyonları mahalle içerisine sokmamak için alternatif bir yol çalışmamız vardı ancak bir vatandaşımızın kamulaştırmaya yanaşmaması nedeniyle bu yolu aktif hale getiremedik. Bu arazi el değiştirdi ve şimdiki sahibi bizimle uzlaşma yoluna gitti. İnşallah önümüzdeki dönemde taş ocağının yolunu çay başından geçen bu yola bağlayarak sizleri tozdan, gürültüden ve bozuk yollardan kurtaracağız" dedi.

Başkan Çelik`le birlikte yağmur altında ıslanan Karalar sakinlerine bir müjde daha veren Çelik, önümüzdeki dönemde mahalleye kapalı büyük bir mahalle konağı yapma sözü verdi.