CHP?Lİ GENÇLERDEN ÖRNEK PROJE

CHP?Lİ GENÇLERDEN ÖRNEK PROJE

Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa Gençlik Kolları örnek bir projeye imza attı. Daha önce Selinus Kalesi?nde temizlik yapan gençler bu kez Evliya Tepesinde bir araya gelerek çöpleri topladı.

20 kişilik bir grupla gerçekleştirilen temizlik sonrası konuşan  Cumhuriyet Halk Partisi Gazipaşa Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Çetin, çevre ve doğanın temiz tutulması konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla böyle bir etkinlik düzenlendiklerini söyledi.

Başkan Çetin, ?Gazipaşa CHP Gençlik Kolları olarak Kızılin`in üstünde ki çöpleri kardeşlerimle temizledik. Önce değişime yaşadığımız yeri değiştirerek, temizleyerek başladık. Gazipaşa gençliği her zaman Yeşilaycı, çevreci oldu. Dün ney isek yarın da o olacağız. Bizler bu ülkenin teminatı olmaya ve her daim doğruyu savunmaya devam edeceğiz. Lütfen çevremizi kirletmeyelim çöpleri doğaya değil çöp konteynırlarına atalım, doğa da yaşayan binlerce canlıya ve çevremize yaşam alanlarımıza zarar vermeyelim. Daha yaşanabilir kentler ideali altında arkadaşlarımızla bir araya gelerek, bu farkındalık hareketimizi Gazipaşa?mızı çöplerden arındırarak devam edeceğiz. Bilmemiz gerekir ki asıl temizlik kirletmemektir ve bizler bu hareketimiz ile bir nebze de olsa çevre bilinciyle birlikte doğaya olan saygımızı arttırmayı gaye edindik. Çünkü bu bir yaşam konusudur. Bizler gelecek nesillerimize daha temiz bir doğa bırakmak istiyorsak, yarının doğasını bugünden korumaya başlamalıyız. Kendimiz kadar yaratılanlara da saygı duymamız gerekir. Bu vesileyle öncelikle örgüt üyelerime teşekkür ederim. Son olarak tüm insanlığa daha temiz, güzel bir çevrede mutlu ve sağlıklı bir yaşam dileriz? diye konuştu.