İLK NİKAHINI KIYDI

İLK NİKAHINI KIYDI

Gazipaşa Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduktan sonra ilk nikahını kıyan Mehmet Ali Yılmaz, Ünzile Arıkan ve Aydın Özalp çiftinin mutluluklarına ortak oldu.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Gazipaşa Belediye Başkanlığı görevini devralan Mehmet Ali Yılmaz, ilk nikahını kıydı. Yılmaz, dünya evine girmeye hazırlanan Ünzile Arıkan ve Aydın Özalp çiftinin nikah akitlerini gerçekleştirdi. Gazipaşa Belediyesi Nikah Salonunda gerçekleşen nikah töreninde ilk nikah akdini gerçekleştiriyor olmasının memnuniyetini paylaşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ?Bugün belediye başkanı olarak ilk nikahımı kıyıyorum, bundan sonra da kıydığım nikahların takipçisi olacağım. Sürdürülebilir bir evlilik karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörüye bağlıdır. İyi günlerinizde olduğu gibi kötü ve sıkıntılı günlerinizde de sevgi ve saygı çerçevesinde birbirinize destek olmalısınız. Aranızdaki bu dayanışma sizden sonra ki neslin mutluluğuna da teşkil edecektir. Genç kardeşlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum? dedi.
Genç çiftler de mutluluklarına ortak olan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz`a teşekkür etti. Nikah töreninin ardından fotoğraf çekimi ile tören sona erdi.