Örnek Sanat Şenliği

Örnek Sanat Şenliği

Gazipaşa Yedi Bilim Koleji tarafından bu yıl ilki düzenlenen geleneksel "7 Bilim Kültür ve Sanat Şenliği" Atatürk Parkı?nda gerçekleştirildi.

Yedi Bilim Koleji öğrencilerinin bilim ve sanata olan merakıyla ortaya çıkan deneylerle el emeği ürünler, velilere ve Gazipaşa halkının beğenisine sunuldu. Okul Müdürü Cengiz Metin, yaptığı açıklamada yakın gelecekte ilk önce Gazipaşa`nın sonra da Türkiye`nin en iyi okullarından biri olma yolunda ilerlediklerini belirttiler. Şenlikte bilimsel gösteri deneyleri, görsel sanatlar standı, sosyal bilimler projeleri yer aldı.

BÜYÜK BİR ÇABA SARFEDİLDİ

Yedi Bilim Koleji Müdürü Cengiz Metin şenlik için tüm öğrenci ve öğretmenlerin büyük bir emek harcadığını belirterek, "Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz Yedi Bilim Koleji Kültür, Bilim ve Sanat Şenliği`ni geçekleştirdik. Tüm öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz büyük bir emek vererek bu şenliğe hazırlandılar" dedi.

?BAŞARILI OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUZ?

Öğrencilerin bir yıl boyunca eğitimcilerin yönlendirmeleriyle bu şenlik için çalıştığını söyleyen Yedi Bilim Koleji Müdürü Cengiz Metin, "Öğrenci ve öğretmenlerimizle güzel bir gün geçirmek için sene başından beri özveriyle çalışıyoruz. Öğrencilerimiz öğretmenlerimizin yönlendirmeleriyle yıl boyu çabalayarak yaptığı projeleri şenlikte sergiliyor. Ayrıca canlı oyunlarımız, deneylerimiz ve kermes alanımız var. Bütün branş derslerinde yıl boyunca ortaya çıkan projeleri burada sergiliyoruz. Aslında amacımız biraz daha kitaptan, ezberden çıkmak ve yaşayarak, eğlenerek öğrenmeyi sağlamak. Bunda da başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Emeği geçen bütün eğitmen arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Müdür Metin, ?Bu vesileyle Gazi Mustafa Kemal Atatürk?ün bütün Dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bütün çocuklarımıza ve yurdumuza hayırlı uğurlu olsun.? Diyerek sözlerini tamamladı.