MAVİ MARKET 7. ŞUBESİNİ AÇTI

MAVİ MARKET 7. ŞUBESİNİ AÇTI

Gazipaşa?nın en büyük market zincirine sahip iş adamı Mustafa Kemal Alçiçek, sahibi olduğu Mavi Marketlerinin 7. şubesini Denizyoluna açtı.

Saat 11.00?da gerçekleşen açılış törenine Gazipaşa kaymakam refiki Burhanetttin Yavaşi, Gazipaşa Belediye Başkan yardımcısı Durmuş Ali Toker, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Aktaş, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Eşi ve çocuklarıyla birlikte davetlilerle tek tek ilgilenen market zincirlerinin sahibi Alçiçek, 7. şubesinin açılış kurdelesini Kaymakam Refiki Yavaşi ve Belediye Başkan Yardımcısı Toker ile birlikte kesti. Kurdele kesilmesinin ardından davetliler marketi gezdi.

Açılış töreni sonrası açıklamada bulunan Alçiçek, sene sonuna kadar ilçe sınırları içerisine 2 şube daha açmayı hedeflediğini söyledi. Alçiçek, "Allah helalinden bol kazanç versin. 7. şubemizle Gazipaşa halkının hizmetindeyiz. Gazipaşa?da yıl sonuna kadar 9. Şubemizi açmayı hedefliyoruz.  10. Şubemizi ise inşallah ilçe dışına açacağız. Alanya ve Anamur?da da çok yakında şubelerimiz olacak. Bu yönde çok talep alıyoruz. Bizleri tercih eden tüm müşterilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.



Anahtar Kelimeler: