MİLLİ BİRLİK DUYGUSUNU JANDARMA?DAN ÖĞRENDİLER

MİLLİ BİRLİK DUYGUSUNU  JANDARMA?DAN ÖĞRENDİLER

Gazipaşa`da Burhan İlkokulu anasınıfı öğrencileri İlçe Jandarma Komutanlığı`nı ziyaret etti.

Gazipaşa Burhan İlkokulu anasınıfı öğrencileri `Değerler Hareketi` projesi kapsamında İlçe Jandarma Komutanlığı`nı ziyaret etti. Ziyarette miniklere Burhan İlkokulu Müdür Yardımcısı Yunus Görmez ve Anasınıfı Öğretmeni Sabiha Çemrek eşlik etti. İlçe Jandarma Komutanlığı önünde minik öğrencileri İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Tahsin Bodur, asker selamıyla karşılayarak, yanaklarından öptü. Minik öğrenciler öğretmenleriyle birlikte jandarma binası önünde, jandarma personeli ile birlikte fotoğraf çekildi. Daha sonra bina içerisine giren minik öğrencilere jandarmanın çalışmalarını anlatan bilgilendirmeler yapıldı.

Gazipaşa Burhan İlkokulu Müdür Yardımcısı Yunus Görmez, "Milli birlik ve kardeşlik konusu dahilinde Gazipaşa Burhan İlkokulu Anasınıfı olarak `7`den 77`ye biriz beraberiz` sloganıyla yola çıktık. Bu kapsamda bugün Jandarma Komutanlığımızı ziyaret ettik. Bu projedeki amacımız okul öncesi çağdan itibaren milli birlik, beraberlik ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde çocuklarımıza bunu benimsettirmek ve tüm ülkemize bu mesajı vermek için yola çıktık" dedi.

Ziyaret sonunda minikler Jandarma personeline merak ettiği soruları yöneltti. Küçük öğrenciler Jandarma personelini dikkatle dinledi. İlçe Jandarma Merkez Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Tahsin Bodur, minik öğrencilerle yakından ilgilendi. Minik öğrenciler ise büyüdüklerinde jandarma olmak istediklerini söyledi.



Anahtar Kelimeler: