?HEDEFİM PERSONEL MAAŞINI ÖDEYİP ARAÇLARI YÜRÜTMEK?

?HEDEFİM PERSONEL MAAŞINI ÖDEYİP ARAÇLARI YÜRÜTMEK?

Gazipaşa Belediyesi?nin devam meclisinde bir soru üzerine konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, hedefini açıkladı. Yılmaz, ?Öncelikli hedefim personelimin maaşını ödeyeyim, araçlarımı yürüteyim. Benzincilere iyi geçineyim, onlara bol para ö

Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezinde Belediyenin Temmuz ayı devam meclisi gerçekleşti. Kısa süren meclis toplantısı sonrası meclis üyelerinden MHP Meclis Üyesi Avni Atay, Başkan Yılmaz?a ?5 yıl boyunca bu kültür merkezinde mi meclis toplantılarımızı yapacağız?? sorusunu yöneltti.

Atay?ın sorusu üzerine belediye binası yapımının en az 1.5 yıl süreceğini, belediye binası inşaatına ne zaman başlayacakları yönünde bir tarih veremeyeceğini, inşaata başlandıktan 1 yıl sonra yeni hizmet binasında meclisi gerçekleştirebileceklerini söyledi.

"BELEDİYE 1994 YILINDAN BU GÜNE BORÇ SARMALINDA"

Belediyenin borç sarmalı içinde olduğunu belirten Yılmaz, bu sarmalın 1994 yılından bu güne devam ettiğini belirtti. Belediye başkanlarının elinin kolunun bağlı olduğunu belirten Yılmaz, ?Bütün gayrimenkullerimiz üzerine icra konmuş. Bu gayrimenkuller üzerinde tasarruf hakkımız olmuyor. İcrayı kaldıramıyorsun. Dolayısıyla elin konul bağlı. Malın var ama bir şey yapamıyorsun. Şirketimizin de 5-6 milyon borcu var. Bir şeyler yapmak lazım. 3 milyonluk kredi yetkisi aldık. İller Bankası düşünüyor verip vermemeyi. Bu da çözüm olmayacak zaten. Otel inşaatları başlasın istiyorum biraz rahatlama olur ama o da yetmez. Benim görüşüm bir kaynak yaratma yönünde. Borçların tamamını kapatırsak belediye kendi kendine yetecek sonrasında. Geçmişten gelen 1994?lerden başlayan bir borç sarmalı var. Başkanların da eli kolu bağlı ama bunu bir şekilde bir yol bulup aşacağız? dedi.

YILMAZ HEDEFİNİ AÇIKLADI

Önümüzdeki dönemde öncelikli hedefini de açıklayan Yılmaz, ?Öncelikli hedefim personelimin maaşını ödeyeyim. Araçlarımı yürüteyim. Benzincilerle iyi geçineyim, onlara bol para ödeyeyim istiyorum. Kalanla da bir şey yaparsak yapalım istiyorum. Ben de istiyorum bol harcayalım, yiyelim içelim ama olmuyor. Şuan 5 çöp kamyonundan 3?ü arızalındı. Acil araç almamız gerekiyor. Sağdan soldan çöp kamyonu dileniyorum. Bu da zoruma gidiyor açıkçası ama mecbur kalıyoruz? diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: