JANDARMA GÖZ AÇTIRMADI

JANDARMA GÖZ AÇTIRMADI

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı zehir tacirlerine nefes aldırmıyor. Uyuşturucu ile mücadelesine emin adımlarla devam eden Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı?nın dün gerçekleştirdiği operasyonlarda gözaltına alınan 4 şahıstan 3?ü tutuklandı

Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı?nın düzenlediği operasyonda 8 ayrı suçtan araması bulunan H.A.G saklandığı yayla evinde gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre hakkında  Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti, Tutuklu ve Hükümlünün Kaçması , Basit yaralama, iftira, Bir kimseyi fuhuşa teşvik etmek, yaptırmak , aracılık etmek veya yer temin etmek gibi toplamda 8 suçtan aranan H.A.G isimli şahısın Akoluk mahallesinde bulunan yayla evinde saklandığı bilgisine ulaştı. Jandarma tarafından düzenlenen operasyon ile yayla evinde saklanan H.A.G. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.A.G. tutuklanarak Alanya cezaevine gönderildi.

ZEHİR TACİRLERİ YAKAYI ELE VERDİ

Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin yapmış olduğu istihbari ve teknik takip çalışma neticesinde ilçe genelinde gençlere, öğrencilere ve bayanlara uyuşturucu temin eden, uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan operasyon neticesinde hedefte olan M.Y. ve H.S 11 Temmuz Perşembe günü ?Şafak Operasyonu? ile ikametlerinde yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca operasyon kapsamında şüphelilerin uyuşturucu madde temin ettiği 8 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan işlem yapılarak serbest bırakıldı. Hakim karşısına çıkarılan M.Y. ve H.S çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ADLİ KONTROL ŞARTI İLE SERBEST BIRAKILDI

Antalya-Mersin D-400 karayolu Güney Jandarma Karakol Komutanlığı yol arama noktasında narkotik köpeğinin de katıldığı aramalarda bir yolcu taşıma firmasına ait otobüste seyahat eden M. Ç.(23) isimli şahsa narkotik köpeğinin tepki vermesi üzerine şahsın koltuğunun alt  kısmında sigara paketine sarılı sarı yeşil ve mor renkli 34 adet ekstazi hap maddesi ele geçirildi. Şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınan ve hakim karşısına çıkartılan M.Ç. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.



Anahtar Kelimeler: