ÖZEN AKLANDI

ÖZEN AKLANDI

Gazipaşa?da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan eski AK Parti kadın kolları başkanı Nurgül Özen?in soruşturması tamamlandı. Özen?e hakkında kovuşturmaya yer yoktur kararı verildi.

2016  yılında  FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan 20 şüpheliden 2`si tutuklanmış, 18`i adli kontrol koşuluyla serbest bırakılmıştı. Hukuk mücadelesini kazanan Eski AK Parti kadın kolları başkanı Nurgül Özen hakkında yalan beyanda bulunan kişiyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Özen paylaşımında şu ifadelere yer verdi: ?Bu gün 15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin sene-i devriyesi. Tam 3 yıl önce şahsımı bu hain örgütün bir mensubu gibi göstermeye çalışan şahısların iftirası sonucu başlayan hukuk mücadelemiz çok şükür sonuçlandı. Aklanacağımızdan zerre kadar kuşkumuzun olmadığı soruşturmada, "KOVUŞTURMAYA YER OLMADIĞI" kararı çıktı. Şimdi bize bu iftirayı atanlarla yüce Türk Mahkemesi önünde hesaplaşma zamanı. Bu vesileyle bir kez daha hain terör örgütü FETÖ`yü ve uzantılarını kınıyor, vatan uğruna şehit düşen tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Sonuç bu MUSTAFA KALAYCI...!!!?