TÜRKİYE VE AVRUPA FİNİKE PORTAKALI YİYOR

TÜRKİYE VE AVRUPA FİNİKE PORTAKALI YİYOR

Portakal hasatının devam ettiği şu günlerde AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu adıyla tadıyla Finike Portakalını bahçeden sofraya ulaştıran üreticileri ve tesisleri ziyaret ederek bereketli kazançlar diledi.

Milletvekili Atay Uslu` ya AK Parti Finike İlçe Başkanı Osman Aladağ, AK Parti Kumluca İlçe Başkanı Arif Yavuzer ve teşkilat üyeleri eşlik etti.

ADIYLA TADIYLA DÜNYA MARKASI FİNİKE PORTAKALI 

Atay Uslu ve beraberindeki heyet ilk önce, Finike` de hasat yapılan portakal bahçesini ziyaret ederek, portakal toplayan emekçilere kolaylıklar diledi. Portakal toplamanın inceliklerini işçilerden dinleyen Atay Uslu ardından bir süre onlara yardım ederek portakal toplandı. Adıyla, tadıyla dünya markası Finike Portakalını dalından koparıp yemenin bambaşka bir zevk olduğunu ifade eden Atay Uslu, hasat sürecinin devam ettiği şu günlerde Finike Portakalı üreticilerine bol ve bereketli kazançlar diledi. 

TÜRKİYE VE AVRUPA FİNİKE PORTAKALI YİYOR.

Atay Uslu ve beraberindeki heyet ardından Portakal paketleme tesislerini ziyaret ederek bahçeden tüketiciye portakalın paketleme süreci hakkında bilgi aldı. Atay Uslu "portakalımızın bahçeden toplanma, tesisimizde boylara ayırıp paketlenme ve tüketiciye sunuma hazır hale geliş sürecini inceledik. Portakal, turuncu enerji. Asitli içecekler, kolalı içecekler yerine portakal suyu içelim, içirelim. Finike Portakalı Türkiye`nin dört bir yanında sofralara ulaşıyor ve Avrupa ülkelerine ihraç ediliyor. Aranan bir tad, coğrafi işaret almış ürünümüz. Tüketicimize afiyet olsun diyoruz" dedi. 

Portakalı dalından internet üzerinden satış yolu ile doğrudan Türkiye`nin her şehrindeki tüketiciyle buluşturan Portakal Bahçem firmasını ziyaret eden Atay Uslu firma sahibi Mete Apaydın`dan ürünler ve satışlar hakkında bilgi aldı.



Anahtar Kelimeler: