BAŞKAN ÇELİK`TEN ANKARA ÇIKARMASI

BAŞKAN ÇELİK`TEN ANKARA ÇIKARMASI

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik, Ankara`da Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki`yi makamında ziyaret ederek taleplerini iletti.

GAZİPAŞA Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, bir dizi temaslar için Ankara`ya gitti. Sabah saatlerinde temaslara başlayan Başkan Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Dışişleri konutunda görüştü. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya`nın da katıldığı toplantıda Başkan Çelik, Gazipaşa`nın sorunlarını ve taleplerini Çavuşoğlu`na iletti. Toplantının oldukça faydalı geçtiğini belirten Çelik, "Sayın Çavuşoğlu Antalya`mızın gururudur. Ülkemizin birçok önemli meselesini takip eden Bakanımız, ilçemizin meselelerini de yakından takip ediyor. Omuzlarındaki ağır yüke rağmen bizlerle yakından ilgilenen ve ağırlayan, sorunlarımızla alakadar olan Sayın Bakanıma ilçem adına şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Çavuşoğlu ile görüşmesinin ardından öğleden sonra da Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile görüşen Çelik, bu görüşmede de Gazipaşa`nın sorun ve taleplerini Bakan Özhaseki`ye iletti. Çelik`e Bölge milletvekilleri de eşlik etti. Bakan Özhaseki`nin ilçesinin sorunlarıyla bire bir ilgilendiğini dile getiren Çelik, görüşmenin neticesinde ilçe halkına ilerleyen günlerde müjdeli haberler vereceklerini belirtti.

Çelik`in Ankara temaslarının devam ettiği belirtildi.



Anahtar Kelimeler: