GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK

GAZİPAŞA DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK

Gazipaşa Devlet Hastanesinde bir süre önce göreve başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Fevzi Yüksel, hastanede ilk kez Vertebra olarak bilinen omurga kırığı ameliyatını başarıyla yaptı.

GAZİPAŞA Devlet Hastanesinde değişim devam ediyor. Kısa bir süre önce hastanede göreve başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op.Dr.Fevzi Yüksel, Gazipaşa Devlet Hastanesinde bir ilki başardı. Tıp dilinde Vertebra olarak bilinen omurga kırığı ameliyatını Gazipaşa Devlet Hastanesinde ilk kez yapan Dr. Yüksel, hastane tarihinde bir ilki de gerçekleştirmiş oldu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Gazipaşa Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Hasan Sözel, "Ameliyat malzemesi alım süreçlerinin tamamlanmasının ardından hastanemizde ilk kez Vertebra-omurga kırığı ameliyatı yapıldı. Mesut Toklu isimli vatandaşımız düşme nedeniyle hastanemize getirilmiş, vertebra kırığı teşhisi konularak 11 Nisan tarihinde beyin ve sinir cerrahisi uzmanı Op.Dr.Fevzi Yüksel tarafından başarılı bir şekilde opere edilmiştir. Hastamız Mesut Toklu?ya geçmiş olsun dileklerimi iletir, doktorumuz Yüksel ve ameliyat sırasında ve sonrasında görev alan tüm personellerimize teşekkür ederim" dedi.



Anahtar Kelimeler: