BELEDİYE BAŞKANI İŞÇİ BAYRAMINDA PERSONELİYLE YARIŞTI

BELEDİYE BAŞKANI İŞÇİ BAYRAMINDA PERSONELİYLE YARIŞTI

Antalya`nın Gazipaşa ilçesi Belediye Başkanı Adil Çelik, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kahvaltıda buluştuğu personeliyle halat çekme yarışı, uzun atlama ve penaltı yarışları yaparak eğlendi.

GAZİPAŞA Belediyesi, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle kendi personeli ile Antalya Büyükşehir Belediyesi Personelini Selinus Sahilinde kahvaltıda bir araya getirdi. Personelin ailesiyle birlikte katıldığı kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Adil Çelik, personeline bir de müjde verdi. Kısıtlı imkanlarla özveriyle çalışan personelinin ilçede bir tarih yazdığını belirten Çelik, "Sizlerle çok iyi işler başardık, inşallah daha güzel işleri de hep birlikte yapacağız. İmkanlarımız kısıtlı, gönlümüzden çok daha fazlası geçiyor ancak imkanlarımız ölçüsünde taşerondan kadroya geçen personelimize yüzde 5 oranında bir zam yapma kararı aldık. Devletimizin verdiği desteğe karşı bizler de karınca kararınca bir destek vermek istedik. Hepinize kazasız belasız günler ve hayırlı kazançlar diliyorum. İşçi Bayramınız kutlu olsun" dedi.

Başkan Çelik`in konuşmasının ardından durarak uzun atlama, halat çekme ve penaltı atma yarışları düzenlendi. Başkan Çelik yarışmalara katılarak personeliyle yarıştı. Yarışmalar sonucunda birincilere başarı belgesi verildi. 



Anahtar Kelimeler: