DİL ÖĞRENMEK İSTEYENLERİN FIRSAT AYAĞINA GELDİ

DİL ÖĞRENMEK İSTEYENLERİN FIRSAT AYAĞINA GELDİ

Yabancı dil eğitimi konusunda Gazipaşa’nın önemli bir eksiğini gideren English Life Club, 2. Dönem İngilisce ve Rusça kayıtlarına başladı.

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz yıl yabancı dil merkezi olarak eğitim faaliyetine başlayan English Life Club, 2. Dönem İngilizce ve Rusça kayıtlarına başladı.

İlk, orta, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik birebir ve grup eğitimleri veren English Life Club Yabancı Dil Eğitim Merkezi, yeni döneme eğitim kalitesini arttırarak giriyor. Eğitimci kadrosunu güçlendiren kurum, haftaiçi yetişkin, haftasonu ise çocuklara ve öğrencilere yönelik eğitim veriyor.

Kurum sahibi ve eğitimci Pelin Yüksel Ahram, 2019 yılından bu yana Gazipaşa’da büyük bir boşluk olan yabancı dil eğitimi alanında önemli bir eksikliği giderdiklerini belirtti. 22 yıllık deneyim ve profesyonel eğitimci kadrosuyla eğitim verdiklerini vurgulayan Ahram, “Tüm öğrencilerimize dilin önemi, faydası ve kariyer planlamasındaki önemini aşılamaya çalışıyoruz. Bir Akdeniz kentinde yabancı dil olmazsa olmaz bir unsurken, herkesin bu imkandan istifade edip bilinçlenmesi hususunda elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Bir yıldır sürdürdükleri eğitim faaliyetlerinin ve emeğin meyvelerini almaya başladıklarını dile getiren Ahram, “Tüm katılmcılara ve destek veren Gazipaşalılara teşekkür ediyor, dil öğrenmek isteyen herkesi bilgi almak için merkezimize bekliyorum” diye konuştu.