DİLER’DEN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK

DİLER’DEN CUMHUR İTTİFAKINA TAM DESTEK

Ak Parti Gazipaşa Belediye Başkan aday adaylığı sona eren Esen Diler, Cumhur İttifakının başarısı için sahada çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Cumhur İttifakının aday tercihini MHP’den yana kullandığı Gazipaşa’da, Ak Parti’den aday adaylığı sona eren Esen Diler yazılı bir basın açıklaması yaptı. MHP Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mustafa Aksoy’a başarılar dileyen Diler, sahada Cumhur İttifakı için çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.
Aday adaylığı sürecinde desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür eden Diler, “Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkan Adayının Mustafa Aksoy olarak açıklanmasıyla aday adaylığı sürecimiz sonlanmıştır. Kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyorum. Bugünden sonra Cumhur İttifakının Gazipaşa ve Antalya Büyükşehir Belediyesindeki başarısına katkı sağlayabilmek adına sahada olmaya devam edeceğim. Belediye Başkanlığı aday adaylığım sürecinde, ilk fikrin oluşmasından bu yana desteklerini esirgemeyen başta sevgili eşim olmak üzere kıymetli aileme, bizzat yanımda olarak ya da uzaklardan destek bildirerek yanımda olduğunu hissettiren tüm akrabalarıma, arkadaşlarıma, dostlarıma; bana yürekten inanan tüm parti üyelerimiz ve hemşehrilerim ile basın mensubu arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.



Anahtar Kelimeler: DİLER’ CUMHUR İTTİFAKINA DESTEK