DOĞAN, İHH EKİBİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

DOĞAN, İHH EKİBİ İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, geçtiğimiz hafta sonu Gazipaşa Öğretmenevi'nde İHH’in (İnsani Yardım Vakfı) yaptığı insani yardım çalışmalarını tebrik etmek için kahvaltı programı düzenledi.

Türkiye’yi derinden sarsan 6 Şubat depreminin ilk günlerinde zamanla yarışan arama- kurtarma  gönüllüleri arasında Gazipaşa’dan İHH ekibide yer almıştı. Ekip, enkaz altında çok sayıda insanı kurtarmanın yanı sıra ilçemizden topladıkları yardımları da depremzedelere ulaştırmıştı.  Tüm bu çalışmalarının ardından Ak parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday adayı Ali Doğan, İnsani Yardım Vakfı’nın deprem bölgesinde gerçekleştirdikleri çalışmaları ve sonrasında devam eden insani yardım  çalışmalarını tebrik etmek için gönüllü arama-kurtarma ekibini kahvaltı programında buluşturdu.   

Kahvaltıya çok sayıda İHH ekibi katılım sağladı. Koyu bir sohbetin gerçekleştiği programda Doğan’a ekibin kuruluşundan bugüne kadarki eğitimleri ve operasyonları hakkında bilgilendirme yapıldı. 

Çınar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yöneticisi Yunus Koç, Program hakkında bilgilendirmeyi sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda aktardı. Kahvaltı Programı için Ali Doğan’a ve Öğretmenevi Müdürü Şenol Görgülüer’e teşekkür eden Koç, “AK Parti Eski İlçe Başkanı (Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı) Ali Doğan hocamız, gönüllü arama kurtarma ekibimizin "deprem bölgesindeki arama - kurtarma çalışmaları ile sonrasındaki insani yardım çalışmalarımız için" (teşekkür ve tebrik mahiyetinde) ekibimize yönelik kahvaltı programı düzenlendi. Hafta sonu Gazipaşa Öğretmenevi'nde düzenlenen programda, Ali Doğan hocamıza ekibimizin kuruluşundan bugüne kadarki eğitimleri ve operasyonları hakkında bilgilendirme yaptık. Bundan sonraki süreçte de faaliyetlerimiz - çalışmaları için de desteklerini talep ettik.

Ekibimize yönelik nazik davetleri için Ali DOĞAN hocamıza, ev sahipliği için Şenol Görgüler hocamıza ve programa katılan gönüllülerimize teşekkür ediyoruz" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Anahtar Kelimeler: DOĞAN EKİBİ KAHVALTIDA BULUŞTU