DOĞAN: TEŞKİLATIMIZIN SON FERDİNE KADAR SAHİP ÇIKILACAK

DOĞAN: TEŞKİLATIMIZIN SON FERDİNE KADAR SAHİP ÇIKILACAK

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı seçimlerinde ilçe başkanını belirleyecek 400 delege için seçim yapıldı.

AK Parti’de ilçe kongreleri öncesinde başlayan delege seçimleri devam ediyor. Delege seçimleri kapsamında Gazipaşa’da dün, 13.00’da başlayan seçimler 17.00’da tamamlanarak toplamda 400 asil 200 yedek delege belli oldu. Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, yaklaşık 1 aydır basın yoluyla, son 1 hafta askı yöntemiyle, son gün de SMS yoluyla üyelerimize ulaşmaya çalıştıklarını ve yoğun katılımla gerçekleştirilen seçimlerin ardından 400 asil 200 yedek delegenin belirlendiğini söyledi.

“SEÇİM DEMOKRATİK VE ŞEFFAF BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ”

Gazipaşa Haber’e açıklamalarda bulunan Başkan Doğan delege seçimleriyle ilgili, “Partimizin ülke genelinde devam eden delege seçimleri ve kongre süreci şimdiden ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Delege seçimleri kapsamında biz de dün itibariyle Antalya Ak Parti İl Koordinatörü Yusuf Mayıslar ve Mustafa Çilingiroğlu denetiminde 53 mahallede 13.00’da başladı ve 17.00’da bitti. Sorunsuz bir şekilde geçen seçimlerimizin ardından 400 asil, 200 yedek delegeyi belirlemiş olduk. Yaklaşık 1 aydır basın yoluyla, geçen haftada askı yöntemiyle, son gün de mesaj yöntemiyle kayıtlı üyelerimize ulaşmaya çalıştık. Katılım çok yüksek oldu. Bu ayrıca bizi mutlu etti. Şuana kadar olumsuz algı ve itirazla karşılaşmadık. Demokratik ve şeffaf bir ortamda her mahalleye sandık koyarak, bütün üyelerimizin özgür iradesiyle oy kullanabileceği bir ortam oluşturduk. Bunun neticesinde delege listemiz oluştu. İnşallah seçtiğimiz bu delegelerle önümüzdeki kongreyi gerçekleştirip ilçe başkanını seçeceğiz.

“ESASLI BİR YÖNETİM OLUŞTURULACAK”

Seçilecek yönetim 3 sene boyunca partimizin öncelikli ve en önemli olarak 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimine daha sonra diğer seçimlere hazırlayacak. Delegemizle, yönetim kurulu üyelerimizle, meclis üyelerimizle, mahalle başkanlarımız ve gönüldaşlarımızla teşkilatta çalışkanlık ve güven ve samimiyet esaslı bir yönetim oluşturulacak.

Teşkilatımıza son ferdine kadar sahip çıkılacak. Teşkilatımızın hak ve hukuku her alanda korunacak ve savunulacak. Teşkilatçılığın bütün tabanı yayacak bir anlayışla hareket edilecek.” İfadelerinde bulundu.