DOĞAN’DAN DİYARBAKIR ANNELERİNE DESTEK

DOĞAN’DAN DİYARBAKIR ANNELERİNE DESTEK

Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, dağa kaçırılan çocukları için HDP İl Başkanlığı binası önünde evlat nöbetini sürdüren Diyarbakır annelerine ziyarette bulundu.

Göreve geldiği günden buyana sosyal farkındalık projelerinin içinde yer alan ve vatandaşların takdirini toplayan AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, bu kez Diyarbakır annelerini ziyaret etti. Doğan, çocuklarının dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan Diyarbakır annelerinin, 3 Eylül 2019'da başlattıkları direnişe destek oldu. Başkan Doğan’ı Diyarbakır ziyaretinde yönetim kurulu üyelerinden Kemal Dolu, Mustafa Türker, Raşit Aksoy ve Gazipaşa Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yunus Koç da yalnız bırakmadı.

 

“BU MÜCADELE TERÖRÜ BİTİRECEK”

Terör mağduru aileler, çocuklarının fotoğraflarını göstererek, evlatlarının nasıl dağa kaçırıldığını anlattı, terör örgütü PKK ile HDP'ye tepkilerini dile getirdi. Evlat nöbeti tutan annelerle uzun süre sohbet eden Doğan, bu mücadelenin terörü bitireceğine inandıklarını söyledi. Başkan Doğan, “Diyarbakır'dayız, Diyarbakır'ın yiğit yürekli annelerinin yanındayız. Allah yar ve yardımcıları olsun. Onların devletine milletine bağlılığı bizleri ziyadesiyle duygulandırmıştır” ifadelerinde bulundu.

 

BÖRÜ’YE KİTAP HEDİYE ETTİLER

Diyarbakır ziyaretinde Kobani olaylarında PKK terör örgütü tarafından şehit edilen Yasin Börü’nün babası Fikri Börü’yü de ziyaret eden Doğan, şehit babasına kitap hediye etti.

Doğan, “İhtiyaçlılara kurban eti dağıtırken, Kobani olaylarında PKK terör örgütü tarafından hunharca katledilerek şehit edilen, kıymetli yavrumuz Yasin Börü'nün babası Fikri Börü abimizi Diyarbakır’da ziyaret ederek güzel Gazipaşa'mızın sevgi selamlarını ilettik” dedi.