"EMANETLER TESLİM EDİLDİ"

'Depremzede Arkadaşlarımızın Sofra Destek Oluyoruz' kampanyası kapsamında hazırlanan 1125 gıda kolisi deprem bölgelerine ulaştırıldı.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Tarım Orman-Sen ve Türk Büro-Sen  Gazipaşa Temsilcileri tarafından Ramazan ayında başlatılan “Depremzede Arkadaşlarımızın Sofra Destek Oluyoruz” temalı gıda kolisi kampanyasını tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesi Kahramanmaraş, Hatay, Adıyaman ve Malatya'ya doğru yola çıkan yardım kamyonları deprem bölgelerine ulaştı. Yardımlar  Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’daki Türkiye Kamu-Sen temsilcilerine, depremzede ailelere ulaştırmaları için teslim edildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Gazipaşa Temsilcisi Yakup Dağtekin, "Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen, Türk Sağlık-Sen, Türk Tarım Orman-Sen ve Türk Büro-Sen  Gazipaşa temsilcileri olarak Ramazan ayında başlattığımız “Depremzede Arkadaşlarımızın Sofra Destek Oluyoruz” temalı gıda kolisi kampanyasını tamamlamış bulunmaktayız.
YARDIMLAR TESLİM EDİLDİ
1000 arkadaşımızın sofrasına destek olabilmek için çıktığımız bu yolda bizleri yalnız bırakmayan Türkiye Kamu-Sen’in değerli üyeleri ve sendikalı sendikasız ayırt etmeden bizlere güvenerek destek veren tüm hayırseverlerimiz sayesinde hedefimizin de üzerinde bir rakamla 1125 gıda kolisi ve yaklaşık 30 paket yaş sebze-meyveyle geçen hafta yola çıkan kamyonumuzla  emanetleri Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Malatya’daki Türkiye Kamu-Sen temsilcilerine depremzede ailelere ulaştırmaları için teslim ettik. Türkiye Kamu-Sen’in bayrağını taşıyan temsilcilerimiz de bugün itibariyle son emanetleri genellikle kırsalda yaşayan depremzede ailelere teslim ettiler. 
"1125 AİLEMİZİN SOFRASINA DESTEK OLDUK"
Böylelikle Türkiye Kamu-Sen Gazipaşa ailesi olarak 1125 ailemizin sofrasına destek olduk. Emanetleri teslim edebilmek için yaptığımız yolculukta ne kadar yerinde bir iş yaptığımızı daha iyi anladık. Bu etkinliğimizde bizlere destek veren herkese teşekkür ederiz. Sağ olsunlar, var olsunlar.  Bizler sadece menfaatleri için bir araya gelen bir topluluk olmadığımızı mevzu vatana millete faydalı işler yapabilmek olunca en önde ve yol gösterici olarak yer alabileceğimizi bir kez daha tüm Gazipaşa’ya göstermiş olduk. Biz bir sendikadan çok daha fazlasıyız, biz kocaman bir aileyiz... Bu vesileyle yaklaşan Ramazan Bayramımızın Yüce Türk milletine hayırlara vesile olmasını diler, saygılarımı sunarım." dedi.
 



Anahtar Kelimeler: "EMANETLER TESLİM EDİLDİ"