ESKİ EŞİ VURAN SEVGİLİ TUTUKLANDI

ESKİ EŞİ VURAN SEVGİLİ TUTUKLANDI

Gazipaşa’da sevgilisinin evine girmeye çalışan eski kocayı vuran şüpheli tutuklandı. Yüzünden vurulan eski kocanın ise hastanede tedavisi devam ediyor.

Olay, dün 11.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi’nde bulunan Akasya Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Akasya Apartmanı B Blok giriş katında yaşayan çocuğunu görmek için eve girmeye çalışan M.A.G.’yi o sırada evde bulunan eski eş L.A. fark etti. L.A.’nın durumu erkek arkadaşı V.D.’ye telefonla bildirmesi üzerine V.D. işyerinde bulunan tüfeği alarak eve geldi. V.D, eve girmeye çalışan eski koca M.A.G.’nin yüzüne ateş etti. Yüzünden yaralanarak kanlar içinde kalan M.A.G, çevredekilerin yardımı ile Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ardından da Alanya ALKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

Eski koca M.A.G.’yi vuran V.D., olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınmış, iş ve işlemleri için polis merkezine götürülmüştü. Bugün sabah saatlerinde Gazipaşa Adliyesi’ne getirilen V.D, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Alanya L Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.



Anahtar Kelimeler: VURAN SEVGİLİ TUTUKLANDI