ESNAFIN MORALİ YÜKSELDİ

ESNAFIN MORALİ YÜKSELDİ

İyi Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu. Manavlar Çarşısını gezen Yüksel’i gören esnafın gülen yüzü dikkatlerden kaçmadı.

 

 

 

Siyasi geçmişi ve tecrübesiyle partili partisiz her kesim tarafından takdir gören İyi Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Yüksel, çalmadık kapı, girmedik gönül bırakmıyor. Her kesimden insanı kucaklamak için dur durak bilmeden çalışan Yüksel, dün güne Manavlar Çarşısı esnafını ziyaret ederek başladı. Esnaflarla tek tek sohbet eden Yüksel’e destek mesajları bir hayli fazlaydı. 

 “ESNAFIN KARŞISINDA DEĞİL ARKASINDA DURACAĞIZ”

Belediye başkanı olduğu taktirde esnafın işine köstek değil destek olacağını ifade eden Yüksel, “Doğup büyüdüğüm ve yaşamaya devam edeceğim Gazipaşa benim yuvamdır. Her yerini avucumun içi gibi ezbere bildiğim memleketimdir.  Bu sebepten ötürü doğup büyüdüğüm toprakları çeyrek asrı aşkın siyasetin içinde edindiğim tecrübelerden güç alarak hizmetle buluşturmayı kendime bir borç bildim. Bugün de bu görev ve sorumluluklarımın bilincinde olup çıkmış olduğum yolda emin adımlarda yürüyüp ekonominin can damarı esnafımızı ziyaret ettik. Esnafımızla güzel bir sohbet gerçekleştirdik, sıkıntılarını dinledik, notlarımızı aldık ve en önemlisi gönül bağımızı daha da güçlendirdik. İnşallah ilerleyen süreçlerde bu bağı daha çok güçlendirip, her kesimin olduğu gibi esnafın da arkasında durduğumuzu sözle değil çalışmalarımızla göstereceğiz” dedi. 

 

 



Anahtar Kelimeler: ESNAFIN MORALİ YÜKSELDİ