GAZİPAŞA MTAL’DEN ARYA’YA DESTEK

GAZİPAŞA MTAL’DEN ARYA’YA DESTEK

Gazipaşa MTAL Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri, el emekleriyle yaptıkları kaktüs ve çiçeklerin satışından elde edilecek geliri, SMA Tip 1 hastası Arya bebeğe bağışlayacak.

Gazipaşalı Ali Hamza- Nurcan Öztürk çiftinin SMA Tip 1 hastası kızları Arya’nın, yurt dışında uygulanan gen tedavisi için gerekli olan miktarın toplanması için başlatılan yardım kampanyasına destekler sürüyor. Gazipaşa Anadolu Lisesi tarafından Selinus Sahili Halk Büfe yanında ‘Arya’ya hayat olalım’ sloganıyla kermes düzenlenecek. Kermeste yapılacak olan satışlardan elde edilecek gelir Arya bebeğin tedavisinde kullanılacak.

 

Gazipaşa Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) Özel Eğitim Sınıfı öğrencileri de el emekleriyle yaptıkları kaktüs ve çiçekleri, Özel Gazipaşa Anadolu Lisesi tarafından düzenlenecek olan kermeste satışa çıkaracak. Kaktüs ve çiçeklerin satışından elde edilecek gelir, Arya bebeğin tedavisi için kullanılacak.  Kermes öncesi sınıfta devam eden hazırlıklara katılan Gazipaşa MTAL Müdürü Ebu Bekir Asa, öğrencilere ve sınıf öğretmenlerine bu anlamlı davranışları için teşekkür etti.



Anahtar Kelimeler: GAZİPAŞA DESTEK