“GAZİPAŞA’DA MASKE SIKINTISI YOK”

“GAZİPAŞA’DA MASKE SIKINTISI YOK”

Belediye binasında basın toplantısı düzenleyen Başkan Yılmaz, ilçede maske sorunu olmadığını belirterek, “Maske yok diyen vatandaşlara belediyemizde maske veriyoruz. Maske yok diye bir şey yok. Gazipaşa’da var” dedi.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, ilçede maske sıkıntısı olmadığını söyledi. İsteyen herkese belediyenin maske dağıttığını söyleyen Yılmaz, bugüne kadar 26 bin 500 maske dağıttığını iddia etti.

Maske isteyen herkese maske verdiklerini belirten Yılmaz, “Maske alıp dağıtıyoruz vatandaşa. Bugüne kadar 26 bin 500 maske dağıtmışız. 50 bin maske siparişi vermişiz. İsteyen vatandaşlara veriyoruz. Yarın pazar yerinde isteyen vatandaşa dağıtacağız” dedi.

“GÖKTEPE BELEDİYESİ KADAR OLAMADIK!”

Gazipaşa Belediyesi’nin, 5 bin nüfuslu belde belediyesinden 4 bin adet maske bağışı almasının ardından yapılan “Göktepe Belediyesi kadar olamadık” eleştirilerine yanıt veren Yılmaz, “Maske ihtiyaç duyulduğu andan itibaren herkes bir arayış içerisine girdi. Önce piyasadan aldık 5 bin adet hemen o bitti. Arkasından bir top kumaş alalım onu diktirelim dedik. Baktık ki dibimizde Göktepe Beldesinde bir tekstil atölyesi var. Günde 100 bin adet üretebiliyorlar. Tanesini 1 TL’den veriyorlar. Göktepe Belediyesi bize 4 bin maske hediye getirdi. Başkanımız gelirken boş gelmedi, 4 bin tane maske getirdi. Sadece Göktepe Belediyesi değil, geçende Antalya’ya gitmiştim. Muhittin Başkan ‘500 adet maske götür’ dedi. Siperli maskelerden Ümit Başkanda 250 tane gönderdi. Bu gayet doğaldır. Yani bizde onlara göndeririz. Bizde Göktepe Belediyesinde sebze gönderdik. Yani karşılıklı olur bu tip şeyler” diye konuştu.

“İHTİYACI OLAN GELSİN ALSIN”

Belediyenin maskeleri belediye önünden ya da Pazar yerinde dağıttığını vurgulayan Yılmaz, “Maskeleri belediye çalışanlarına dağıtıyoruz. Ya da telefon ederlerse zabıtamızla gönderiyoruz. İhtiyacı olanlara zaten bizim belediyemizden gelip ihtiyacını karşılayabilir, para falan da almıyoruz. Gazipaşa’da şu anda maske sıkıntısı yok” şeklinde konuştu.



Anahtar Kelimeler: “GAZİPAŞA’ MASKE SIKINTISI