HEM SPOR YAPTILAR HEM EĞLENDİLER

HEM SPOR YAPTILAR HEM EĞLENDİLER

Gazipaşa Gençlik ve Spor Müdürlüğü antrenörleri, Asarcık İlkokulu öğrencilerine badminton, tenis, okçuluk ve hentbol sporlarının tanıtımı yaptılar.

Gazipaşa Gençlik ve Spor Müdürlüğü, çocukların sportif faaliyetlerle tanışması için okullarda çeşitli spor branşlarının tanıtımını yapıyor.  Gazipaşa Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş ve antrenörler, Asarcık İlkokulu’na giderek öğrencilere çeşitli spor branşlarının tanıtımını yaptı. Öğrenciler, istekleri doğrultusunda badminton, tenis, okçuluk, hentbol ve atletizm branşlarında, antrenörlerden eğitim aldı. Antrenörler, ilk olarak öğrencilere seçtikleri branşlar hakkında bilgi verdi. Öğrencilere daha sonra uygulamalı olarak badminton, tenis, okçuluk, hentbol ve atletizm branşlarında eğitim verildi. Öğrenciler hem eğlenirken hem de çeşitli spor branşlarıyla tanışmış oldu. 
Konuyla ilgili bilgi veren Gazipaşa Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş, “İlçemiz köy okullarından Asarcık İlkokulu’na giderek bünyemizde bulunan antrenörlerimizle badminton, tenis, okçuluk, hentbol ve atletizm branşları ile öğrencilerimizi buluşturup tanıtım yaptık” dedi.



Anahtar Kelimeler: YAPTILAR EĞLENDİLER