İYİ PARTİLİ TUNCER’DEN SKANDAL PAYLAŞIM

İYİ PARTİLİ TUNCER’DEN SKANDAL PAYLAŞIM

Seçim sonuçlarını hazmedemeyen İyi Parti Gazipaşa Divan Kurulu Üyesi Mustafa Tuncer, sosyal medya hesabından “Atalarımızın dediği gibi; deveye diken Türk’e S….. yararmış” şeklinde skandal bir paylaşım yaptı.

İyi Parti Gazipaşa İlçe Divan Kurulu Üyesi, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuncer’in 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinin ardından sosyal medyada yaptığı küfürlü paylaşım büyük tepkiye neden oldu. Sandıkların açılmasıyla birlikte ülke genelinde Cumhur İttifakının yüzde 49.51, Millet İttifakının ise yüzde 44. 88 oy alması, bununla birlikte İyi Parti’nin Gazipaşa genelinde oy kaybına uğramasına tahammül edemeyen İyi Partili Tuncer skandal bir paylaşım yaptı. Paylaşımında “Atalarımızın dediği gibi; deveye diken Türk’e S….. yararmış” ifadelerini kullanan Tuncer, gelen tepkiler üzerine bir süre sonra paylaşımını sildi. 

ÖZÜR DİLEDİ AMA…

Paylaşıma gelen tepkiler üzerine dün itibariyle yine sosyal medya hesabından kısa bir özür metni yayınlayan Tuncer, sarfettiği sözlerin bilinen bir atasözü olduğunu söyledi. Tuncer, “Herkes tarafından bilinen bir atasözünü sosyal medyada yazdığım için Büyük TÜRK milleti milletinden özür dilerim” ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada yayılan ve bazı haber sitelerine konu olan skandal paylaşımın ardından İyi Parti Gazipaşa Başkanlığı’nın Tuncer hakkındaki tutumunun ne olacağı merakla bekleniyor. 



Anahtar Kelimeler: PARTİLİ TUNCER’ SKANDAL PAYLAŞIM